Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Karolina - wiosenne zmagania

Witam,

Poniewaz pogoda w tym pieknym i ''zawsze slonecznym kraju'' z koncu dopisala ruszamy z promocyjnym kwietniem. Zaplanowalem kilka sesji na ten miesiac (wiosennie, romantycznie itp) i Karolina poszla na ''pierwszy ogien''
    Narazie jedno choc wlasnie to zdjecie nie jest w 100% zgodne z zalozeniem nie mniej jednak obrobilem je jako pierwsze wiec...

Oczywiscie z checia wyslucham waszych opini.

Domyślnie

1 troche mało... Niewiele mowi o pomyśle na sesje, pracy modelki i fotografa, nie mniej kolorystce mówię duże tak. Kadr nie zaskakuje.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

To ja też napiszę że ładnie ,a co mi tam

Domyślnie

Mi się strasznie podobają kolorki : ) takie naturalne : )
    - FB -
    Canon + szkła

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    207 osob odwiedzilo i jedna pochylila sie na chwile. Upsss
    Jakoś, szczerze powiedziawszy, ostatnimi czasy to standard.
    Zazwyczaj, rzadko się wypowiadam ale bywałam choć poczytać mądre komentarze pod zdjęciami, chyba mniejsze chęci.

Co do zdjęcia - zapowiedź dość przyjemna, chętnie zobaczę więcej.

Domyślnie

Co tu pisać. Poprawnie do bólu. Jak dla mnie bez uwag.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Ładny portret pięknej kobiety, jedynie góry ciut za dużo
    D90

Domyślnie

Ładnie wykonane. Jedyne czego można się czepić, to pochyły kadr. Zdjęcie dobre technicznie, modelka ładna, jakoś tam pozuje. Ale całość nie trafia do mnie jakoś. Brak tu czegoś więcej. Ot kolejne zdjęcie, tyle, że dobre technicznie. Czekam na kolejne z sesji, bo wiem, na co cię stać.

Domyślnie

O u kolegi tez widzę Karolina z tym że inna niż u mnie A co do zdjęcia, jak dla mnie trochę płaskie światło, technicznie ładne, generalizując też, tylko to światło niespecjalnie mi podeszło. Podkreślam jednak, że to czysto subiektywna opinia.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów