Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Sydney by night

Domyślnie Sydney by night

Czyli kolejna partia zdjęć z Australii

1

2

3

4

5

pozdrawiam

D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Na piątce jakbyś podszedł bliżej i uchwycił samą skyline z tymi chmurami, to by wyszło cudo.

Domyślnie

po za 2jką reszta mi się podoba.
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Im więcej widzę takich fotek tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że opera w Sydney jest dziełem po prostu genialnym. I pomyśleć, że zaprojektował to Duńczyk pół wieku temu...
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

trojka suuuper
    D7200

Domyślnie

3 i 5 rewela. Reszta bardzo dobra. Naprawdę robią wrażenie. Jednak myślę, że troche przegiąłeś z ramką.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BugsBunny Zobacz posta
    Im więcej widzę takich fotek tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że opera w Sydney jest dziełem po prostu genialnym. I pomyśleć, że zaprojektował to Duńczyk pół wieku temu...

Wydaje mi się że na zdjęciach ogólnie lepiej wychodzi niż na żywo. W przeciwieństwie do mostu gdzie dopiero stojąc pod nim lub jadąc tą 8 pasmową drogą (jeszcze tory są) widać jakie to jest wielkie bydle
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

fajne foty

Domyślnie

o kurcze felek ale piekne... i jakie ladne niebo... na 3 chyba przepaliles prawa czesc opery Na 2 darowalbym sobie lewa strone.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów