Sympatyczne, ze wskazaniem na 2.
Szukaj
Sympatyczne, ze wskazaniem na 2.
Obydwa świetne, szczególnie podoba mi się 1. Możesz podzielić się z nami jak je uzyskałeś ?
Spać nie będę mógł przez Twoje praceOj nie wiem co to się będzie dziać jak pokarzesz resztę ;D
- FB -
Canon + szkła
Dwójka świetna, w dużej mierze dzięki samej modelce![]()
dwójka fajna...
sprzętem się nie chwalę... ale chętnie pochwalę się zdjęciami: www.janoo.pl
dziekuje dziekuje za wizyte i oceny
tak majstry zle polozyli chodnik.. i wyglada tak jakby bylo cos tam majstrowane...
w zdjeciu nr 1 uzyte sa akcje FCP i flonabelli do uzyskania tonacji ogolnej zdjecia. zdjecie leci w lewo... mialem poprawiac ale zostawilem nie chcialem ingerowac bardziej w zdjecie i uwazam ze nie ma to wplywu na odbiór.
nie jestem pewny ale jedynka chyba byla robiona na pomiarze punktowym lub matrycowym.. okolo 5 popoludniu pod słonce w sumie ktore było wysoko na niebie jeszcze![]()
dwójka w tunelu ze swiatlem za modelka... bez blendy.. kwestia pomiaru swiatła..
wszystko bedzie na filmie
dla zainteresowanych...
i to:
Ostatnio edytowane przez hanibal ; 26-03-2012 o 14:11
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
uhh literowka.. MCP FUSION PACK
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
gradient ocieplający na całości i świetlny tak jak widać. + podciągnięcie kontrastu
Myślałem że doszła desaturacja, ale nie. Taki już miałeś materiał wyjściowy.
Ogólnie oba fajne. I klimatyczne.
Może ten skos na dwójce trochę przypadkowy. No ale nie poprawisz bo utniesz czerwonego kciuka
Pozdrawiam![]()
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
dzieki fufinek.. w finalnej wersji skos zostanie poprawiony
i racja nie zworcilem uwagi na czerwone swiatełka po prawej![]()
Skontaktuj się z nami