Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Sympatyczne, ze wskazaniem na 2.

Domyślnie

Obydwa świetne, szczególnie podoba mi się 1. Możesz podzielić się z nami jak je uzyskałeś ?

Domyślnie

Spać nie będę mógł przez Twoje prace Oj nie wiem co to się będzie dziać jak pokarzesz resztę ;D
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Dwójka świetna, w dużej mierze dzięki samej modelce

Domyślnie

dwójka fajna...
    sprzętem się nie chwalę... ale chętnie pochwalę się zdjęciami: www.janoo.pl

Domyślnie

dziekuje dziekuje za wizyte i oceny
    tak majstry zle polozyli chodnik.. i wyglada tak jakby bylo cos tam majstrowane...

w zdjeciu nr 1 uzyte sa akcje FCP i flonabelli do uzyskania tonacji ogolnej zdjecia. zdjecie leci w lewo... mialem poprawiac ale zostawilem nie chcialem ingerowac bardziej w zdjecie i uwazam ze nie ma to wplywu na odbiór.
    nie jestem pewny ale jedynka chyba byla robiona na pomiarze punktowym lub matrycowym.. okolo 5 popoludniu pod słonce w sumie ktore było wysoko na niebie jeszcze

dwójka w tunelu ze swiatlem za modelka... bez blendy.. kwestia pomiaru swiatła..

wszystko bedzie na filmie

dla zainteresowanych...

i to:
    Ostatnio edytowane przez hanibal ; 26-03-2012 o 14:11
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta

w zdjeciu nr 1 uzyte sa akcje FCP i flonabelli do uzyskania tonacji ogolnej zdjecia.
    Co to za akcje FCP?

Domyślnie

uhh literowka.. MCP FUSION PACK
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

gradient ocieplający na całości i świetlny tak jak widać. + podciągnięcie kontrastu
    Myślałem że doszła desaturacja, ale nie. Taki już miałeś materiał wyjściowy.
    Ogólnie oba fajne. I klimatyczne.
    Może ten skos na dwójce trochę przypadkowy. No ale nie poprawisz bo utniesz czerwonego kciuka
    Pozdrawiam
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

dzieki fufinek.. w finalnej wersji skos zostanie poprawiony
    i racja nie zworcilem uwagi na czerwone swiatełka po prawej

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów