Close

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 111

Domyślnie

Jest bardziej niż pewne, że postanie zmodyfikowana Delta do D70s, z lepiej działającym spustem podłączonym do gniazda wężyka. Ale przecież ten Grip Delty można również podpiąć do D70s
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karl
    Plastikowe pudelko na 2 akumulatory ,w moim rozumieniu, nie podpada raczej pod elektronike
    A dojasniajac dla niezorientowanych, chodzilo oczywiscie o wersje bez swiatlowodu, spustu, i elektroniki ktora steruje dioda swiecaca w tenze swiatlowod (o ile wystepuje tam jakas elektronika a nie jeden stycznik podlaczony kablem do zasilania diody).
    Witold
    O ile tanszy bylby taki grip bez kabelka, przycisku i diody? o 5zl?
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

Cichy, ja o tym mowilem juz hoho, ale oczwiscie ktos tam wtedy mi sie chcial dowiezac ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saint
    Cichy, ja o tym mowilem juz hoho, ale oczwiscie ktos tam wtedy mi sie chcial dowiezac ...
    A czemu tu nie dowierzać? Podejście zdroworozsądkowe nakazuje w ten sposób właśnie uważać
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

No i zescie zrobili... Juz mialem kupowac Delte tuz przy kupnie D70s i przerabiac i...

I nic :>

Skoro ma powstac delta przeznaczona do D70s?

Ale i tak chyba jednak kupie i przerobie - patrzac na to ile musialbym czekac i czy w ogole bym sie doczekal (D70s bedzie o wiele mniej niz D70, poza tym Delta 1 pasuje do obu a ew. Delta 2 tylko do D70s), zwazajac ile tu sie gadalo o tym gripie zanim faktycznie nastal chyba bedzie lepiej.

Aporpos, nie ma ktos pomyslu, gdzie kupic katowe wtyczki mini_USB? Sam mam je giac / wycinac?

Domyślnie

Pytanie do właścicieli jak i do sprzedającego kto ma to coś nabliżej woj.lubelskiego?
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

zwazajac ile tu sie gadalo o tym gripie zanim faktycznie nastal
    ale już nastał - jest forma, wtryskarka pracuje, panie o skośnych oczach składają tą kupę do kupy
    - więc teraz zmiany typu inna guma na grip czy inny kabelek - to juz drobiazgi które producent
    (rozsadny) wprowadzi(ć powinien) w dwa dni

Domyślnie

Lolas:
    No coments

Domyślnie

ooo, proszę... oto profesjonalna recenzja Grip DELTA - po polsku! ....:

http://www.foto.pl/szczegoly.php?auk...przedm=3143159

warto się zapoznać - wszystkie mankamenty jak i zalety szczegółowo opisane, polecam !
    a ten ponizszy fragment recenzji jest najlepszym tekstem jaki czytałem ostatnio
    "...Odstający kabelek ma też jedną zaletę, wygląda, jakby to powiedział Miles Davis, jak "naprawdę groźny sukinsyn" czyli zarazem bardzo tajemniczo i profesjonalnie. Możecie mi wierzyć, że wielki czarny aparat, z którego wystają jakieś przewody nieodmiennie budzi spory szacunek wśród posiadaczy srebrnych kompaktów...."

Domyślnie

krzysztof jot, co do testu przyrost formy nad trescia chodzi mi o forme tego teksu wiele zbednych dodanyc, ktore zdaje sie autor dodal ku uswietnieniu swojego tekstu czy tez po to zeby stal sie bardziej zabawny niz jest i poniekad mu sie to udalo chodz to w glownej mierze wplynelo na obnizenie jestgo wartosci w sensie profesjonalizmu.

Czytajac ten teks i przygladajac sie dokladnie konkurencyjnej konstrukcji doszedlem do wniosku, ze autor wyraznie byl i jest zdaje sie malo doinformowany bo Harbotronics VG-D70 kosztuje 160$ jest to cena pi razy drzwi podobna i napewno nie jest to 600 euro. Po rzuceniu okiem na manual od Harbotronics VG-D70 wydaje mi sie, ze rozwiazania w kwesti okablowania dzialaja na plus tej konctrukcji i dziwi mnie fakt, ze czegos posobnego nie zastosoano w Delcie.

polecam tez zobaczenie:

http://www.harbortronics.com/VGD70_37.jpg

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów