A przez kogo jest sponsorowany, jeśli wolno spytać ?Dla mnie w świetle faktów czymś takim właśnie jest ten wątek. ARTYKUŁEM SPONSOROWANYM.
Szukaj
A przez kogo jest sponsorowany, jeśli wolno spytać ?Dla mnie w świetle faktów czymś takim właśnie jest ten wątek. ARTYKUŁEM SPONSOROWANYM.
to jest wlasnie mowa o reklamie - bannerze...A co to jest??
a nie - jak to odbierasz - mowa o reklamowaniu tego gripa
Nie, trochę inaczej to rozumiem. W zamian za wspieranie forum i SUn - miły artykuł zachęcający do kupna.
Jak dla mnie test admina rozwiazal kilka pytan ktore bym zadal. Dzieki niemu go kupie. Piotrze w takim razie jak Tokine opisywales to tez taki sponsored??? Nie no znowu jakis niedowartosciowany user sie trafil. NIekarmy trola kontynuujmy.
Ps. NIewiem z czego ten "user" ma dlon ze robi duzo pionow i nic nieczuje. Podejrzewam ze 95% uzytkownikow tutaj jakby wzielo wykrecilo dlon w pozycji "bez gripa" to by wymieklo po paru minutach
Ps2. Ten artykul jest normalny :>
| N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |
Czy upust dla mnie jako czlonka SUN traktujesz jako wspieranie forum i SUN? Czy moze to ze Admin musial zaplacic za gripa to tez wspieranie SUN?Zamieszczone przez fiorel
Sorry ale nikt cie nie zmusza do kupna, kazdy ma wolna wole, ja chce go obejrzec i przekonac sie czy daje mi cos, ale pewnie predko nie kupie, inne wydatki mnie czekaja
Widocznie słaba Twa dłon i raczej wolałbym żebyś nie nazywał mnie trollem, jestem tu tak samo u siebie jak i TY. porównując nasze liczby postów raczej Ciebie można za trolla uznać
Przepraszam panowie ale musze interweniowac. Posty pozamerytoryczne zostana usuniete. Apeluje o rozsadek.
No nie! Paru już wymiękło. Ale znowu nam się trafił jakiś mądrala (tym razem z Wilanowa, ech ta Warszawa...). Jako, że mam prawo do własnego zdania to powiem grzecznie, że się z Tobą Fiorel nie zgadzam i już. Wolno mi.
A wracając do meritum (kurcze, po trzech stronach - to chore) chcę zadac jedno pytanie:
Czy korzystając z tego gripa należy w menu ustawic "zdalne wyzwalanie". Jeśli tak, to moim zdaniem, trochę uciążliwe jest korzystanie z niego. Po przejściu na "zdjęcia poziome" znów należy w menu wyłączyc tryb "zdalnego wywalania". Czy tak?
Pozdrawiam wszystkich.Jacek.
D 70 + 18-70 + 70-210/1:4-5,6 D + SB 800 + SB 26 + F 90 X
Fakt.Sory Piotrze.Poprostu ktos bije piane niewiadomo po co. Wracajac dalej. Co mozesz powiedziec o tych zatrzaskach od baterii??
I czy sa jakies luzy jak wrzuce w ta szczeline zaslepke od aku ???
| N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |
Skontaktuj się z nami