Close

Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 111

Domyślnie

Dla mnie w świetle faktów czymś takim właśnie jest ten wątek. ARTYKUŁEM SPONSOROWANYM.
    A przez kogo jest sponsorowany, jeśli wolno spytać ?

Domyślnie

A co to jest??
    to jest wlasnie mowa o reklamie - bannerze...
    a nie - jak to odbierasz - mowa o reklamowaniu tego gripa

fiorel
    Gość

Domyślnie

Nie, trochę inaczej to rozumiem. W zamian za wspieranie forum i SUn - miły artykuł zachęcający do kupna.

Domyślnie

Jak dla mnie test admina rozwiazal kilka pytan ktore bym zadal. Dzieki niemu go kupie. Piotrze w takim razie jak Tokine opisywales to tez taki sponsored??? Nie no znowu jakis niedowartosciowany user sie trafil. NIekarmy trola kontynuujmy.

Ps. NIewiem z czego ten "user" ma dlon ze robi duzo pionow i nic nieczuje. Podejrzewam ze 95% uzytkownikow tutaj jakby wzielo wykrecilo dlon w pozycji "bez gripa" to by wymieklo po paru minutach

Ps2. Ten artykul jest normalny :>
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fiorel
    Nie, trochę inaczej to rozumiem. W zamian za wspieranie forum i SUn - miły artykuł zachęcający do kupna.
    Czy upust dla mnie jako czlonka SUN traktujesz jako wspieranie forum i SUN? Czy moze to ze Admin musial zaplacic za gripa to tez wspieranie SUN?
    Sorry ale nikt cie nie zmusza do kupna, kazdy ma wolna wole, ja chce go obejrzec i przekonac sie czy daje mi cos, ale pewnie predko nie kupie, inne wydatki mnie czekaja

fiorel
    Gość

Domyślnie

Widocznie słaba Twa dłon i raczej wolałbym żebyś nie nazywał mnie trollem, jestem tu tak samo u siebie jak i TY. porównując nasze liczby postów raczej Ciebie można za trolla uznać

Domyślnie

Przepraszam panowie ale musze interweniowac. Posty pozamerytoryczne zostana usuniete. Apeluje o rozsadek.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

No nie! Paru już wymiękło. Ale znowu nam się trafił jakiś mądrala (tym razem z Wilanowa, ech ta Warszawa...). Jako, że mam prawo do własnego zdania to powiem grzecznie, że się z Tobą Fiorel nie zgadzam i już. Wolno mi.
    A wracając do meritum (kurcze, po trzech stronach - to chore) chcę zadac jedno pytanie:
    Czy korzystając z tego gripa należy w menu ustawic "zdalne wyzwalanie". Jeśli tak, to moim zdaniem, trochę uciążliwe jest korzystanie z niego. Po przejściu na "zdjęcia poziome" znów należy w menu wyłączyc tryb "zdalnego wywalania". Czy tak?
    Pozdrawiam wszystkich.Jacek.
    D 70 + 18-70 + 70-210/1:4-5,6 D + SB 800 + SB 26 + F 90 X

Domyślnie

Fakt.Sory Piotrze.Poprostu ktos bije piane niewiadomo po co. Wracajac dalej. Co mozesz powiedziec o tych zatrzaskach od baterii??

I czy sa jakies luzy jak wrzuce w ta szczeline zaslepke od aku ???
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów