Close

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 111

Domyślnie

Fiorel. Zaprosilem Huberta (znamy sie od kilku lat) do reklamowania sie na naszym forum. To fakt. Zapraszal bede rowniez inne firmy ktore beda w stanie pomoc w utrzymaniu forum i Stowarzyszenia. Za gripa zaplacilem jak kazdy inny czlowiek. Opisalem go rzeczowo bo jestem rzeczowy i tego samego wymagalbym od innych. Nie rozumiem dlaczego negujesz upusty jakich nam udzielono. Czy to zle? Wybacz ale z calym szacunkiem, nie rozumiem Cie. Dawno temu opisywalem kilka innych gadzetow (grip - uchwyt Matina, akumulator zamienny, MicroDysk Hitachi itd), zawsze staram sie aby opis byl w miare kompletny. Nie przyszlo mi nigdy do glowy ze to bedzie problem

Adak, z cala pewnoscia moge napisac ze przycisk uda sie usunac bez komplikacji. Ja swojego usuwac nie chce bo mam D70

fiorel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Jesli chcesz zasugerowac ze wzialem za to pieniadze lub skorzystalem z innego rabatu niz dany czlonkom SUN to jestes w bledzie. Sluze wyciagiem z konta z oplata za to urzadzenie. Uwazam ten grip za uzyteczny juz chocby dlatego ze lepiej trzymam aparat w dloniach. Pomijam juz 2000 zdjec na komplecie baterii czy dwoch aku dedykowanych. Nie rozumiem Twojego uporu Fiorel.
    Zaprosilem Huberta (znamy sie od kilku lat) do reklamowania sie na naszym forum. To fakt. Zapraszal bede rowniez inne firmy ktore beda w stanie pomoc w utrzymaniu forum i Stowarzyszenia.
    Dla mnie lekka sprzeczność

Domyślnie

Adak, z cala pewnoscia moge napisac ze przycisk uda sie usunac bez komplikacji. Ja swojego usuwac nie chce bo mam D70
    W takim razie, kiedy juz u kogos obadam [!!!Jak ktos z Warszawiakow kupi, to niech da znac!!!] i mi sie spodoba (a widzialem wysoce krytyczna opinie o tym gripie na pl.rec.foto.cyfrowa), to bedzie mozna sie bawic. Przycisk 3 pozycyjny bede mial prawdopodobnie jutro wiec potencjalnie mozliwosci beda.

No coz - zobaczymy.
    I choc dobrze, ze mozemy kupic tego BP za 400pln (czy trzeba cos robic, gdzies sie zapisywac, zeby taka znizke ew. uzyskac? Jestem swiezym forumowiczem ) to uwazam, ze wszelkie BP do dSLR'ow (zreszta nie tylko) sa pierunsko drogie - za drogie jak na kawalek wykonanie i to co soba reprezentuja prezentuja.
    400pln to moglby sobie kosztowac grip od D100, ale nie alternatywna wersja do D70, gdzie nie ma ani mikrofonu (swoja droga po co to komu ), ani kolek, ani przyciskow, ani to tak dobrze wykonane nie jest...

Domyślnie

Dla mnie lekka sprzeczność
    Tak? A gdzie ja widzisz? W tym ze jak kazdy inny zaplaci za reklame na forum, ze jak kazdy inny zaplacilem za gripa? Uzasadnij jaka krzywde z opisu gripa ma ktokolwiek? czyzby ktos inny oferowal takie urzadzenie taniej badz w ogole. Dla mnie EOT. Nie podoba Ci sie grip, nie kupuj. Masz cos w kwestii jego jakosci do powiedzenia, mow. reszte spraw mozesz zachowac dla siebie. Nie sadze aby ktos mial jeszcze ochote dyskutowac w tym klimacie. Ja napewno nie.

Domyślnie

Co do cen. Pamietajcie ze towar dobrze wyceniony kosztuje tyle ile zaplaci za niego klient. Nie koszty produkcji, nie widzi mi sie ale realna kalkulacja. D70 ma ponad rok. Nikt inny tego nie zrobil. Delta jest pierwszym dostepnym ogolnie gripem. Pewnie, zawsze mozna powiedziec ze do F80 oryginalny kosztuje tyle samo, jednak na swiecie wyprodukowano x razy wiecej F80 niz D70. Kalkulacja jest oczywista. Powiem tylko ze wroze temu wyrobowi bardzo duza sprzedawalnosc i to nie tutaj, na polskim rynku, ale na swiecie. Nie uwierze ze tam ktos podniesie takie argumanty jak fiorel - bez urazy.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

fiorel, zauważam w twoich postach jakąś dziwną napastliwość
    jesli nie chcesz korzystać z dobrodziejstwa uczestniczenia w tym forum jakim są/będą rabaty dla jego użytkowników, to twoja sprawa...nie musisz jej upubliczniać...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Adak czytaj uważnie posty

W przypadku zamowien ustalilismy konieczosc dopisania nick'a z forum badz SUN.
    pozdrawiam

Darek

fiorel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF
    fiorel, zauważam w twoich postach jakąś dziwną napastliwość
    jesli nie chcesz korzystać z dobrodziejstwa uczestniczenia w tym forum jakim są/będą rabaty dla jego użytkowników, to twoja sprawa...nie musisz jej upubliczniać...
    Zero napastliwości, jedynie tyle że każdy tutaj śmieje się ze sponsorowych testów i podobnych artykułów, które drukowane sa na łamach różnorakich gazet. Dla mnie w świetle faktów czymś takim właśnie jest ten wątek. ARTYKUŁEM SPONSOROWANYM.

Dla mnie równiez EOT

Pozdrawiam

I w których to moich postach ją zauważasz?

Domyślnie

fiorel - nie rozrozniasz dwoch rzeczy:

platnej reklamy na forum (np. w postaci bannera), o ktorej mowil Admin, a ktora jeszcze sie tu nie pojawila...
    i artykulu sponsorowanego...
    gdyby byl to artykul sponsorowany to Admin dostalby gripa za friko - a juz wiesz, ze zaplacil

Admin zamiescil tu to info po to, zeby ci, ktorzy sie zastanawiaja co to za dziwne cos ten grip i czy jest warty kupna, albo sie przekonali do zakupu albo z niego zrezygnowali

wg mnie opis jest rzeczowy i oprocz "achow i ochow" zawiera rowniez "minusy"...

fiorel
    Gość

Domyślnie

Zaprosilem Huberta (znamy sie od kilku lat) do reklamowania sie na naszym forum. To fakt. Zapraszal bede rowniez inne firmy ktore beda w stanie pomoc w utrzymaniu forum i Stowarzyszenia.
    A co to jest??

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów