A jakie są plusy wynikające z wielu obiektywów ? Bez sensu! Wystarczyłby jeden zoom 28-300 i po co dźwigać to zbędne badziewie za tyle tysięcy...
A wiesz chociaż do czego służy grip ?
Szukaj
A jakie są plusy wynikające z wielu obiektywów ? Bez sensu! Wystarczyłby jeden zoom 28-300 i po co dźwigać to zbędne badziewie za tyle tysięcy...
A wiesz chociaż do czego służy grip ?
Mistrzu wyjaśnij bo nie wiemA wiesz chociaż do czego służy grip ?
[ Dodano: Czw 16 Cze, 2005 ]
wyczuwam w wątku reklamę tego czegoś
Jesli chcesz zasugerowac ze wzialem za to pieniadze lub skorzystalem z innego rabatu niz dany czlonkom SUN to jestes w bledzie. Sluze wyciagiem z konta z oplata za to urzadzenie. Uwazam ten grip za uzyteczny juz chocby dlatego ze lepiej trzymam aparat w dloniach. Pomijam juz 2000 zdjec na komplecie baterii czy dwoch aku dedykowanych. Nie rozumiem Twojego uporu Fiorel.wyczuwam w wątku reklamę tego czegoś
Piotrze, Gamling czy bedzie mozna jakos umowic sie z wami i obejrzec na zywo to cudo![]()
W dowolnym momencie Kacperku.
No to chyba za tydzien wybiore sie do ŁodziZamieszczone przez admin
W tym tygodniu czeka mnie niestety Krakow i Warszawa, odezwe sie jeszcze na PW
![]()
Już tłumaczę czemu tak napisałem:
- bardzo obszerny opis z linką do strony producenta, zniżka dla forumowiczów + zdjęcia i ogólna zachęta do kupowania - odkąd czytam forum nie widziałem tak obszernego opisu żadnego z akcesoriów. I czy jest to tak ważny wątek żeby był przyklejony??
A to wszystko żeby aparat lepiej w dłoni leżał, trochę śmieszny argument jak za 400 złoty, ja noszę w kieszeni zamiennik EN-EL za 35 zeta wielkości pudełka oda zapałek, nie wiem też co to za okazja żeby bez możliwości doładowania robić 2000 zdjęć. Więkzośc zdjeć robię w pionowyn kadrze i brak gripa też mi nie przeszkadza.
Yhmy - dzieki wielkie za zdjecia
Za to jesli bys mogl zobaczyc - czy da sie bezinwazyjnie (bez odklejania, lamania czesci obudowy) dostac sie do bebechow spustu?
Bo jesli tak, to mamy duze szanse, zeby mikroprzelacznik wymienic i dla wlascicieli D70s zrobic w pelni uzytkowy i zawsze dzialajacy pionowy spust (niestety, kolek w dalszym ciagu brak, ale ja jestem przyzwyczajony - moj BP EOS50e mial tez tylko spust)
Ciekaw tez jestem, czy mozna detalicznie dostac plaskie mini/micro jacki (zalozylem nawet nowy temat zeby sie dowiedziec wiecej o wezyku).
Zdrowka i jakby co to ja caly czas jestem chetny na zdjecia gripa - jesli kiedys bedzie Ci sie go chcialo bardziej rozlozyc![]()
Zależy dla kogo. Wielu czekało na takie rozwiązanie, a Ty nazywasz to urządzenie badziewiem z którego nie ma żadnego pożytku. Nie chcesz - nie korzystaj. Jest wiele rozwiązań, nie każde musi Ci odpowiadać, ale to co napisałeś wydaje się cokolwiek dziwne.A to wszystko żeby aparat lepiej w dłoni leżał, trochę śmieszny argument jak za 400 złoty
Poza tym większość profesjonalnych aparatów posiada gripy i mnie szczerze mówiąc dziwi, dlaczego D70 nie ma dedykowanego gripa. Ale to już zostało wyjaśnione na warsztatach.
Pozdrawiam !
Skontaktuj się z nami