no- to skad tam 350D.. ech, namieszalismyNo przecież to pack do D100 a nie do D70![]()
Szukaj
no- to skad tam 350D.. ech, namieszalismyNo przecież to pack do D100 a nie do D70![]()
LOLAS napisał:
"Proponuje, aby nie robic z tego watku listy osob zainteresowanych/nie zainteresowanych zakupem gripa. Jesli pod kazdym watkiem na temat jakiegos sprzetu beda pojawialy sie dziesiatki postow tego typu ("ja kupuje", "ja nie kupuje bo to badziew"), to znacznie trudniej bedzie dotrzec do przydatnych informacji."
Proponuje wyrazac swoje opinie na temat sprzętu i odczuć związanych z nim. Suche dane techniczne są dostepne na stronach producentów.
No wiesz. Ja wyczulem odczucia przy opisie i to co przeczytalem to dostalem. Doslownie. Mysle ze brak zrozumienia klimatu, wypowiedzi, stylu piszacego tutaj zawiodl u niektorych i stad ta debata. Ja tam milo przyjalem, zrozumialem tekst i jest milo :>
| N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |
dodatkowo polecam lekture tematu: DELTA d 70 - GRIP DO NIKONIASTEGO - PO IMPREZIE(((( - PROTEZA
na grupie pl.rec.foto.cyfrowa .... niezła zabawa![]()
masz linka?
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
Jest TUZamieszczone przez sinner
Pozdrawiam, Lolas
po przeczytaniu pierwszego posta na grupie zgodze sie w 100%Idac sladem jednego z grupowiczow napisze ze lepszym rozwiazaniem jest
wystruganie sobie drewnianej protezy![]()
No to sie wqrzulem...
Wlasnie mam zamiar zakupic tego BP i co?...
No jesli to ma tak dzialac, to ja podziekuje :-///
UWAGA: Problemy z gripem pojawiają się na niektórych "zamiennych" akumulatorach (zresztą bez gripa czasem też). Na oryginalnych ogniwach Nikona wszystko tańczy i śpiewa, nie brakuje prądu itd.
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Cichy, tu akurat nie chodzilo o same akumulatory co o styk pomiedzy gripem, a wejsciem na akumulator.
Skontaktuj się z nami