Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Ale jakim lewym???? Prosze dokładnie doczytać... nic nie jest własnie lewe... poczawszy od xppro poprzez cs5 i skończywszy na pakiecie nik...

Czytajcież dokładniej panowie i panie

po deinstalacji pojawia sie informacja PS która mozna zakończyc poprzez OK:

"nie da się dokończyć polecenia Color Efex Pro 4 gdyż wystapił błąd programu"
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 13-08-2012 o 20:09

Domyślnie

nie zmniejszałeś ilości ramu? sprawdź też opcje wydajności. Mi się tak działo z jakimś trialem do hdr bodajże i winny był ram.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoatelier Zobacz posta
    po deinstalacji pojawia sie informacja PS która mozna zakończyc poprzez OK:

A ten XP Pro jest 32- czy 64-bit? Może wgrałeś CEPa niezgodnie z architekturą XP?
    Ostatnio edytowane przez markB ; 11-08-2012 o 01:16

Domyślnie

Witam nie chcę zakładać nowego wątku wiec podczepię się tu jeśli pozwolicie. Mam problem z Color Efexem + LR4. Wczoraj doszedł do mnie program zainstalowałem i zacząłem obrabiać zdjęcia. Na starym o wiele słabszym laptopie nie było żadnego problemu, żeby do color efexa wrzucić z LR np 20 zdjęć obrobić je i zapisać. Fakt trwało to dość długo ale dawał radę. Niestety przy nowej konfiguracji (tj. LR4 + CE4) pojawił się przy takiej operacji błąd "not enough memory available to create a full resolution image for saving". Myślałem że to wina zbyt dużej ilości zdjęć, które wyeksportowałem do CE, niestety dziś przy obróbce pojedynczych plików problem się powtarza. Ma ktoś jakiś pomysł jaka może być tego przyczyna?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grodzisk Wlkp.

Domyślnie

Pobrałem i zainstalowałem wersję demo. Niestety mam taki widok. Nie mam pomysłu na rozwiązanie tego problemu
    Viveza działa normalnie.
    Ostatnio edytowane przez megamind ; 28-01-2013 o 21:21

Domyślnie

Witam,

Cytat Zamieszczone przez fotoatelier Zobacz posta
    mam podobny problem z nowo zainstalowanym pakietem wtyczek w PSE10.

Mianowicie, jak uruchamiam wtyczkę pojawia się komunikat powyższej treści - oprócz wtyczki Dfine i Vivezy, które otwierają się bez problemu. Ponowne ściągnięcie pakietu i deinstalacja programu nic nie daje - także na drugim komputerze.

Może mieliście podobny problem i znacie rozwiązanie?

T_P_

P.S. Napisałem też do Googla - dotychczas brak odpowiedzi...
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Poszperałem i znalazłem rozwiązanie - może komuś się przyda...

https://support.google.com/nikcollec..._topic=3002207

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Panowie potrzebuję pomocy, nie będę zakładał nowego tematu więc napiszę tu, otóż na starym komputerze korzystałem z Nik Clection bez żadnych problemów do póki zmiany komputera na maca zainstalowałem program i jak teraz przywrócić licencje? Muszę się kontaktować z google?
    Nikon D700 + Nikon 24-70 2.8 + SB-900
    B L O G

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów