Close

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 93

Domyślnie

Dajesz Klientowi do łapki urządzenie aby sam sobie palcem poprzewijał fotki w portfolio. Klient jest pod takim wrażeniem, że od razu podpisujesz kontrakt a tak na poważnie to masz ze sobą cały czas pełne swoje portfolio w jednym urządzeniu + do tego niezbędne dokumenty + poczta + kalendarz + zadania + RSS i wiele innych...
    D3s+D700 | Kilka Nikkorów | CX240 i mały Apple

Domyślnie

wczoraj miałem w łapie nowego iPada. Retina powala jakością. to dopiero zrobi wrażenie na Kliencie
    D3s+D700 | Kilka Nikkorów | CX240 i mały Apple

Domyślnie

Sporo moich znajomych zakupiło tablety ale po pierwszych zachwytach zostały zapomniane i lezą gdzieś w kącie. Tylko jeden znajomy student się nie poddaje, przynosi na zajęcia iPada ze stojakiem i klawiaturą można i tak.

Domyślnie

Ja, odkąd kipiłem tablet, stacjonarnego komputera w domu praktycznie nie włączam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Ja, odkąd kipiłem tablet, stacjonarnego komputera w domu praktycznie nie włączam.
    No i właśnie. Każdy szuka czegoś innego, ja odkąd mam dobrego smartphona rzadko korzystam z netbooka. Ale stacjonarnego to żaden bajer nie zastąpi...

Domyślnie

Witam,

Stoję przed wyborem tabletu, który miałby być głównie wykorzystywany jako album zdjęciowy, czyli tzw. 'pokazywaczka' zdjęć. Który z modeli będzie się do tego najlepiej nadawał ??? (~10 cali)

Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Azenis Zobacz posta
    Witam,

Stoję przed wyborem tabletu, który miałby być głównie wykorzystywany jako album zdjęciowy, czyli tzw. 'pokazywaczka' zdjęć. Który z modeli będzie się do tego najlepiej nadawał ??? (~10 cali)

Pozdrawiam.
    tylko i wyłącznie Ipad.
    Wersja dowolna. niby asus transformer też ma ips ale chyba średnio skalibrowanego bo porównywałem wydruk/ipad/asus i 2 pierwsze były bardzo podobne (wręcz identyczne) a asus odstawał.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    tylko i wyłącznie Ipad.
    Wersja dowolna. niby asus transformer też ma ips ale chyba średnio skalibrowanego bo porównywałem wydruk/ipad/asus i 2 pierwsze były bardzo podobne (wręcz identyczne) a asus odstawał.
    Bzdura!
    Zanim się zlecą iTalibowie, to napisze tylko, żebyś umieścił gdzieś testowe zdjęcia w sieci przeszedł się po sklepach i obejrzał je na różnych tabletach.
    Matryca IPS ma znaczenie przy obróbce zdjęć. Przy oglądaniu, zwłaszcza na tablecie, nie ma zbyt dużego.
    Jeżeli ktoś wspomina o tablecie w charakterze pokazywarki folio, to wspominanie o wydrukach jest pozbawione logiki.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Mam iPada, coś tam widziałem na Samsungu Galaxy Tab bodajże - wyświetlacz też daje radę. Więc na pewno nie tylko iPad, choć to bardzo przyzwoita ramka do zdjęć.

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów