Vergne na przejsciowychCzyli reszta to faktycznie cioty
![]()
Szukaj
Vergne na przejsciowychCzyli reszta to faktycznie cioty
![]()
laleczki marketingowe i tyle
nie ma co gadać, to już nie jest ta F1 co na końcu lat '90
ci dwaj na polsacie to dają czadu - no masakra
Ostatnio edytowane przez siona ; 25-03-2012 o 10:35
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
A moglem isc spac...
EDIT: Wszyscy sie gdzies rozpierzchli![]()
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 25-03-2012 o 10:42
w hali niech się ścigają !
co za paranoja ! ci goście się zwyczajnie ośmieszają - ja rozumiem w INDY - po owalu przy 360kmh na permanentnym zakręcie ... ale na normalnym torze ???
czekajcie za 2 lata jak bedzie padać to trzeba będzie ruch na drogach zatrzymywać w imię bezpieczeństwa ...
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Ja robie pass bo musze spac, jednak wycieczka 18h jest wazniejsza niz f1.
Już jest relacja
Wyścig rewelacyjny... Może w tym sezonie będzie jakaś rywalizacja, a nie jak było do tej pory RedBull kontra reszta świata.
Super wyścig, emojcje do końca. Szkoda błędu Pereza, zasłużył na pierwsze miejsce. Ciekawe tez, co Vettelowi się stało z bolidem, że na ostatnim kółku kazali mu awaryjnie stawać.
Znowu pech Maldonaldo - coś mam wrażenie, że on nie do końca ma wyczucie ile właściwie trwa wyścig, albo traci koncentrację pod koniec i wtedy popełnia jakiś głupi błąd. Jasne, tym razem zawinił silnik, nie kierowca, tylko czy aby Maldonaldo mu w awarii nie pomógł, zbytnio go obciążając?
<teoria spiskowa mode on> ciekawe, że Perez popełnił "błąd" tuż po tym, jak inżynier mu przekazał, że drugie miejsce też jest fajne![]()
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Myślałem, że obejrzę połowę wyścigu bo późno wstałem, a tu jeszcze na start się załapałem
Vettel miał Pecha, to był chyba Maldonado, w każdym razie dobrze się chłopak spisał
Alonso - bolid do dupy, ale pokazał umiejętności nie dając się wyprzedzić dużo szybszemu Perezowi, gratulacje.
Perez - 2 miejsce jak najbardziej zasłużone, zabrakło umiejętności (bo był 1s szybszy na okrążeniu do ALO) i zimnej krwi, co widać było w tym błędzie właśnie (śłisko)
Hamilton pewnie znowu będzie narzekał, że miał PP a przyjechał trzeci
Kimi dał radę, 5-ty startował, 5-ty przyjechał
Grosjean - szkoda chłopa, jeszcze nie dojechał do mety w tym sezonieszkoda, bo potencjał jest zarówno w kierowcy jak i w bolidzie, start atomowy.
Button wjechał komuś w bolid, to musiał zjechać do pitu i wyścig skończony, nie było szans na powtórkę z Kanady.
Massa - fakt, bolid słaby, ale Alonso jakoś pocisnął, a Felpie dał się wyprzedzić chyba przez wszystkie teamy oprócz Marussi i HRT...
Senna - zaskoczenie bardzo in plus, widać dobra jazda w deszczu to mocna strona tego nazwiska![]()
Skontaktuj się z nami