Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Monachium w Dzien

Jedne z "najważniejszych" budynków w Monachium

Domyślnie

Bardzo fajna trójka (kadr, temat światło, tonacja).
    Ps. można ewentualnie poeksperymentować z odcięciem części dołu kadru i pójściem w kierunku kwadratu.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Budowla na jedynce robi wrazenie, opiszesz co to konkretnie jest ? i moze masz jakies detale architektoniczne ?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

Wszystkie pikne.
    Szkoda, że na 1 i 2 na niebie nic się "nie dzieje" - te kadry mogłyby bardzo wiele zyskać....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Budowla na jedynce robi wrazenie, opiszesz co to konkretnie jest ? i moze masz jakies detale architektoniczne ?
    To jest Ratusz który znajduje sie w centrum "starego miasta" Marienplatz w Monachium, po wpisaniu Rathaus München mozna zobaczyc inne zdjecia ale nie takie ciekawe jak moje

Moze w nie długim czasie zrobię ujecie takie jakie bym chciał od dołu Ratusza, d700 od 24mm jest mi tam za ciasno
    zamierzam kupic 12-24mm to po szaleje, 70-200mm mam wiec może wyciągnę trochę detali w nocy jest Piękny, statyw mam, jeszcze szeroki kat i bedzie..... .

Cytat Zamieszczone przez OberD Zobacz posta
    Wszystkie pikne.
    Szkoda, że na 1 i 2 na niebie nic się "nie dzieje" - te kadry mogłyby bardzo wiele zyskać....
    Spróbuje cos wykombinować tylko nie wiem czy mi sie uda , lecz może rozpraszać dol ktory jest podmiotem w tym zdjęciu.

Dzieki za komentarze !
    Pozdrawiam

Domyślnie

nie chciałem przeginać z tym niebem i wyszło tak

1 Poprawiona

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Krzywusko jest , powinienes "wyprostowac" , poniewaz leci na prawo

Domyślnie

Poprawiona 1 fajnie wygląda. a ostatni to prawda, jakiś krzywy jest

Domyślnie

Ostatnie dwa najlepsze. Miłe, ciepłe kolorki. Troszkę mi błękitu na niebie brakuje. Wrzuć coś jeszcze..

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów