Słońcem prosto w oczy za co przepraszam niektórych lecz taki był zamiar. Lubię słońce w kadrze i postanowiłem pokazać je w takim oto kadrze. Zapraszam do krytyki jak zwykle.
POZDRAWIAM
Szukaj
Słońcem prosto w oczy za co przepraszam niektórych lecz taki był zamiar. Lubię słońce w kadrze i postanowiłem pokazać je w takim oto kadrze. Zapraszam do krytyki jak zwykle.
POZDRAWIAM
hm hm hm podoba mi się .Ponarzekam tylko na rozmiar![]()
Umieściłeś je tu sprawnie, bez szkody dla całościchoć moją uwagę przykuwa głównie Słonko rozlewające się po skałach, tudzież inne rozlewające się części zdjęcia
![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Oooo-to jest w porównaniu z ostatnimi i nie tylko zresztą świetne. Kadr dużo lepszy aniżeli cięzkawe piony,, które ostatnio serwowałeś. Szerzej by się może nieco zdało(szczególnie lewe cięcie dokuczliwe jest. Ale światełko jest zacne, a i woda fajnie kipi. Ale te filatelistyczne gabaryty...Popraw się, oj popraw z tymi rozmiarami.
Dobra wiem że wcześniej było trochę mniej niż 1000px ale teraz jest 1200 i też mało... To ile ma być aby było dobrze? ;]
Dobra juz doszedłem dlaczego to takie małe wszystko jest. Imageshack mi sam to zmniejszał :/ Mam nadzieję że teraz lepiej ;] Człowiek się uczy na błędach. ;]
Ostatnio edytowane przez katatjuta ; 19-03-2012 o 18:02
pierwszy plan świetnie wygląda na tym czasie, jednak coś tam ciekawego się dzieje w prawym górnym co byłoby ładniejsze na czasie krótszym. Reasumując gra gitara
Bardzo ladny obrazek. Swietnie poradziles sobie technicznie.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Świetna, dynamiczna praca!
Skontaktuj się z nami