Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

Bardzo ladnbe swiatlo na obu. Ja na Corfe Castle tez sie najezdzilem... ponad 30 wypraw i tylko 2x dobre warunki byly.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

seba to był mój 4 raz więc daleka droga przedemna
    jakoś nie czuje tego miejsca, ale wracam, bo chce sobie udowodnić, że jestem w stanie coś dobrego tam popełnić i zawsze kończy sie tak samo
    pozdrawiam

maniak666
    Gość

Domyślnie

A "mleczny" plenerek to tak wg Ciebie całkim do d...y?

Domyślnie

Andzrej kazdy plenerek w twoim towarzystwie, to pozytywne spedzenie czasu, ale ze zdjec nie do konca bylem zadowolony

Domyślnie

Ale ten zamek jest miejscowka!!!!
    Zdjecia bardzo fajne, ja lykam pion w calosci, nie obchodzi mnie co jest zle a co dobrze, poprostu swietne zdjecie, poziom ladny, ale za duzo wszystkiego, jedynka to taki fajny przekladaniec.

Domyślnie

Fantastyczne miejsce, fotografie również niczego sobie
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

nooooo to trzymam za słowo
    Powiedz mi tylko jeszcze w czym problem? Czy warunków nie możesz zastać, czy wykroić tam coś ciężko? Wydaje mi się że ta pierwsza opcja, bo kadrów stamtąd dobrych dużo.

Domyślnie

jak pojedziesz to sam sie przekonasz, to jedno z tych miejsc, w których potrzebne są odpowiednie warunki inaczej jest lipa

Domyślnie

Nr II nie wiem dlaczego ale strasznie mi się podoba ze względów kolorystycznych. Fajnie pokazane jak się kolory przeplatają.

Domyślnie

Miłe oku upakowanie szczegółów. Nie jest to relaksująca sielanka, ale kawał solidnego ładunku fotograficznego.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów