Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Trzy!

Domyślnie Trzy!

witam, zachęcam do oglądnięcia, oceny i komentowania Pierwszy raz męska sesja!

1.

2.

3.
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

Nikt się nie odważy, czy jest aż tak źle?
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

moim skromnym zdaniem, trochę z konwersją nie teges....za ciemno, reszta ok...

Domyślnie

Fajnie niebo wyszło.

Żartowałem. To byłe lotnisko w Czyżynach? Masz tam parę fajnych miejsc, myślę o tle - wszystkie w okolicy Muzeum Lotnictwa. Jak dla mnie to model wygląda jakby tydzień nie brał prysznica, trochę nieświeżo; ten garniak mu nei pomaga, a powiedziałbym, że nawet wręcz przeciwnie... No i tak sobie myślę głośno, czy np. zdjęcie z odbiciem w szybach głównego budynku Muzeum by tego wrażenia nie zniwelowało - byle te szyby były czyste, rzecz jasna. Dużą, czystą taflę niezabałaganionej reklamami szyby można ładnei wykorzystać.

A jeśli to nei Czyżyny, to i tak kolega stoi na tle przypadkowych chaszczy i wygląda jak Casanova barów mlecznych: zarościk, papieronek, gajerek, zapaszek - ot elegancja w wersji budżet.

PS
    Nie oceniam - mam nadzieję, że to jasne - higienicznego stanu modela, ani broń boże nie chcę sugerować, że sie nei mył dziś rano! Po prostu same zdjęcia wyglądają tak trochę jak zmięte i wymęczone, a nei od razu, że model brudny.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Uprawnienia umieszczania postów