Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Dzięki za kolejne komentarze. mOSAd - na Ciebie zawsze można liczyć. Rybka... Chyba ta "moda" trochę mi się udzieliła bo kilka takich z otwartymi ustami kadrów mam z tej sesji. Może faktycznie lepsze byłyby tylko rozchylone... Odnośnie artykułu, gołe zdjęcie inne jest w odbiorze, niż te tutaj, z kilkoma napisami (tak jakby puste). Pewnie gdybym stworzył rozkładówkę, prezentowałoby się jeszcze bardziej magazynowo. Przy podobnej sesji, spróbuję czegoś takiego. Dzięki i pozdrawiam!

Domyślnie

Warsztatowo to jest od strony foto bardzo dobre. Panowanie nad światłem jest tutaj pełne. Jednak dodam, że w toku ewolucji ludzie wykształcili sobie wyjątkową zdolność czytania twarzy. Wyniki często są zadziwiające. Małe dziewczynki mają taką tendencję, gdy z bliska patrzą w dno obiektywów szerokokątnych. Taki „nie wyraz” emocji.

Domyślnie

super prace, nie znajduje wad Bardzo fajnie ogarniasz światło
    studio

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

tomnow: czy mógłbyś wyjaśnić co zostało i z czego wysłane ("tapatalk" ???) bo nie bardzo rozumiem, o co chodzi i jak się to ma do omawianej fotografii ?

Oszczędny w słowach Awatar JoannaJeszka
    Miasto
    Kujawsko Pomorskie

Domyślnie

uwielbiam takie portrety

Domyślnie

Dziękuję serdecznie.
    emisiek - nie bardzo rozumiem drugą część Twojego komentarza, mógłbyś rozwinąć?
    Uboot - Tapatalk to aplikacja na androida i pewnie taki tekst dodaje automatycznie.

Domyślnie

bardzo ladnie , tylko pozazdroscic takiego zdjecia w portfolio
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

w sumie zgodzę się z mOSAd technicznie to jest bardzo ładne foto, ale to jakby tyle... tj. no dziewczyna też ładnie wygląda, no ale ja może nie mam po prostu przekonania do Glamour
    Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista o pieniądze, a geniusz o światło...

Domyślnie

Witam,
    zdjecie na wysokim poziomie. Mam jednak pytanie:czy ktos je kupi? Czy w Polsce mozna na tym zarobic?
    pozdrawiam

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów