Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wymiana doświadczenia w obróbce PS

Witam szanownych kolegów i koleżanki

Chciałbym wymienić się doświadczeniem i swoimi trickami na obróbkę zdjęć. Posiadam naprawdę bardzo dobre akcje do PSa, które pozwalają zmienić kolory skóry, cienie, tony itp., często pokazywane jako przykład na tym forum i wykorzystywane do fotografii ślubnej.
    Wymienię się z doświadczonymi użytkownikami, którzy mają też i swoje dobre patenty oraz chęć wymiany
    Chce się wymienić gdyż brakuje mi parę sposobów

kontakt:
    [email protected]
    gg: 1706999

Przykład:

Domyślnie

to co pokazałeś to gnioty jak bym chciał takie patenty to z neta mogę pościągać lepsze... poszukaj na youtube tutoriali bo AKCJE to możesz w pubie mieć, a nie obrabiać nimi zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    to co pokazałeś to gnioty jak bym chciał takie patenty to z neta mogę pościągać lepsze... poszukaj na youtube tutoriali bo AKCJE to możesz w pubie mieć, a nie obrabiać nimi zdjęcia
    hahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahahahaaahahh a you made my day DDDD
    FX MIKKA GOTUJE ZDJECIA !
    skinny nigga pretty flacko, niggas rippin that choppers

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    Gnioty powiadasz? Pokaż co ty potrafisz. Jesteś taki dobry w obróbce aby w taki prymitywny sposób kogoś krytykować? Człowiek chce dobrze, chce się czegoś nauczyć a i tak go zjadą. Typowo Polskie zachowanie. To jest tylko przykład.

Domyślnie

Kolega darkmajin może ciut ostro podszedł do sprawy. Jednak mimo wszystko za takie zdjęcia ze ślubu to bym fotografa pogonił
    Tutaj jest... podpis

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

Zdjęcia które pokazałeś, zdecydowanie zostawiłbym "przed" obróbką.

Domyślnie

Co jest w podanym przykładzie nie tak?

Domyślnie

No niestety brak jest legitymacji w postaci zdjęć jakim fachowcem jest darkmain. Jako oglądacz też wolał bym te fotki przed obróbką niż po.

Domyślnie

Chciałbym mieć nadzieję, że pomylone zostały podpisy. Jeśli nie to przed zdecydowanie lepiej
    501-712-525

Domyślnie

ogólnie rzecz biorąc kombinowanie z obróbką crossopodobną (a tak odbieram te propozycje) niezbyt dobrze się sprawdza w fotografii ślubnej ze względu choćby nawet na cyjanowaty odcień skóry. No ale "de gustibus..."

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów