Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Jola

Domyślnie

no i co z tymi plamami?? są czy ich nie ma bo ja dalej ich nie widze , a moze komus chciałoby się jeszcze cos skrobnac - bo tak to nie wiem czy sprartoliłem czy nie

Domyślnie

Modelka w pozie sugerującej mocny ból brzucha. Przygarbiona, wpycha nam głowę w obiektyw. Nie lubię takiego ujęcia postaci i to główny zarzut z mojej storny. Cera może wyjść bardziej nieregularnie w cz/b - zależy to od wykorzystanej konwersji i różnic w jasności pomiędzy kanałami barwnymi.

Domyślnie

- dzieki mOSAd jak zwykle za cenne uwagi - i w sumie sie ciesze ze wierszem nie napisałes

Domyślnie

podpisze sie pod mosadem..
    sympatycznie wygladajaca Pani mysle ze fotograf mogl sie bardziej postarac i wydobryc z modelki to co powinien..
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Nr 2 - Kolanko zbyt mocno odciąga uwagę od twarzy , po za tym masz niebieskie białka w oczach . Ale ogólnie nr 2 lepszy niż 1 .
    FX

Domyślnie

no coz -pozostaje mi tylko podziekowac za "CENNE" uwagi, schylic nisko głowę i pracowac dalej nad warsztatem. Fajnie tez ze kazdy znalazł cos bardziej / lub mniej dla siebie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów