Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Domyślnie

Znalazlem info, ze w poznaniu idzie odbierac mux2 oraz mux3. Ale z tego co widze, nadajnik jest w Śremie, a antena powinna byc w jego kierunku wycelowana wiec znowu lipa bo nie mam widoku na poludnie z mieszkania :/
    Ostatnio edytowane przez qualin ; 15-03-2012 o 16:09
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Nie przejmuj się tak, DVB-T jest systemem, który lubi odbicia. Sprawdź potem się martw

Domyślnie

Teraz widze obrazek, no tak w takiej sytuacji to faktycznie nie jest dobrze....a gdzie to w naszej Pyrlandii sie wprowadzasz?

Domyślnie

emigruje z Wojskowej na Saperska Jakby nie bylo ulica rowniez w militarnych klimatach jezeli chodzi o nazwe. Tylko widokow troszke szkoda, teraz mialem widok na panorame calego centrum i City Park, a w nowym na delegature ABW :P
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

A z drugiej strony bloku nie ma okien? Hotbird jest na pozycji 13.0°E, więc lekko w lewo od południa. Na 100% nie zadziała w miejscu gdzie na planie jest kropka.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    A z drugiej strony bloku nie ma okien? Hotbird jest na pozycji 13.0°E, więc lekko w lewo od południa. Na 100% nie zadziała w miejscu gdzie na planie jest kropka.
    Dla Poznania ustawiamy antenę na południe 4,5° w stronę zachodu. Tak dokładnie.

Domyślnie

Okna sa z drugiej strony bloku, ale nie moje. Z sasiadami nie ma co gadac bo nie bede przeciez ciagnal kabla przez klatke schodowa bo by mnie administracja zjadla.
    czyli jednym slowa dupa blada, musze zakladac kablowke i przy ewentualnej przeprowadzce placic kare za zerwanie umowy :/
    .

Oszczędny w słowach Awatar kemot
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

Nie wiem jak w N, ale w Cyfrze+ można rozwiązać umowę ze względu na przeprowadzkę do miejsca, gdzie nie ma mozliwości technicznych odbierania sygnału. Potrzebna jest opinia miejscowego dystrybutora na piśmie i jakiś papier na mieszkanie (np. umowa wynajmu, dowód ze zmienionym meldunkiem) Zapytaj na infolini.
    Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    w zasadzie to w prawo (czyli na zachód)
    HB to 13E a poznań to 16E

a w zasadzie to prawie dokładnie na południe bo żal byłby nie skorzystać z zeza na astrę ( 19,2E)
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kemot Zobacz posta
    Nie wiem jak w N, ale w Cyfrze+ można rozwiązać umowę ze względu na przeprowadzkę do miejsca, gdzie nie ma mozliwości technicznych odbierania sygnału. Potrzebna jest opinia miejscowego dystrybutora na piśmie i jakiś papier na mieszkanie (np. umowa wynajmu, dowód ze zmienionym meldunkiem) Zapytaj na infolini.
    Jakbym mial mozliwosc podloczenia N albo C+ to nie musialbym umowy rozwiazywac. Tutaj chodzi o to, ze te platformy raczej nie zadzialaja z mojego balkonu, a rozwiazywanie umowy mialoby nastapic z kablowka bo bede prawdopodobnie zmuszony z nia podpisac umowe na dostarczenie tv do lokalu.
    .

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów