Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kobiety, kobietki...

Witam!
    Robiłam ostatnio projekt z kobietami w roli głównej i to zdjęcie jakoś wyjątkowo przypadło mi do gustu. Chciałabym poznać Waszą opinię, co myślicie?? Dodam tylko, że kobiety stylizowały się same (takie było założenie sesji) i czasem nie do końca wszystko grało, w tym przypadku paznokcie nie bardzo pasują do reszty...

1.
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

No fakt paznokcie nie pasują Ogólnie nie ma co za bardzoe radzić w tym przypadku. Światło jest zbyt ostre i pozostawiło jasne plamy na skórze obu modelek. Raczej do działu fotografii albumowej niż portretowej.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Ja bym tło przeprasował.

Widać nieładne fałdy i zgniecenia jeszcze po złożonym w kostkę najprawdopodobniej.

Domyślnie

dodam do tego, ze góry za dużo a dołu za mało
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Dzięki za komentarze.
    Ja jakoś nie miałam dystansu do tego, ale po Waszych komentarzach widzę niedociągnięcia .
    Tło było rolowane i nowe, tylko z mocowaniem mieliśmy problem, dlatego tak źle się układa na górze. Studio było totalną prowizorką i miejsca mało...
    Dół ucięłam specjalnie, bo rajstopki dziewczynki też kolorystycznie nie pasowały, górę faktycznie mogłam podkadrować, zagięcia tła nie byłoby widać .
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

za dużo pustej góry, niepotrzebnie ucięte nogi dziecka
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Uprawnienia umieszczania postów