Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Przyjaźń...

Domyślnie Przyjaźń...

Witam.

Pokazywane osobno,ale nigdy razem,a gołym okiem widać że coś je łączy

W bonusie na wiosnę zamierzam wstawić jakiś ciągnik jeśli trafię

Zapraszam.

1. Uploaded with ImageShack.us

Bonus.

Uploaded with ImageShack.us
    Ostatnio edytowane przez Pablo 77 ; 14-03-2012 o 10:54
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Jedynka na prawdę dobra, choć mam małą uwagę odnośnie LD - troszkę jaśniej można by spróbować.
    Dwójka natomiast jak dla mnie zbyt mało ostra, a może raczej za mało kontrastowa, zwłaszcza u góry kadru, gdzie pojawia się mgiełka o jakimś delikatnie fioletowym zafarbie (choć co do jej koloru mogę nie być precyzyjny z racji posiadanego monitora).
    Tak więc dla mnie bezapelacyjnie wygrywa nr 1

Domyślnie

Ładnie uchwyciłeś światłocień fajną masz miejscówkę
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

No nie wiem czy cos je laczy. 1 jest bardzo dobra i przyjemna w odbiorze. Wszystko zagralo. Kadr, niebo, swiatlo na podlodze. A 2...no tak nie bardzo.
    Ja na pewno wole 1.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Jedynka lepsza lepszy kadr, kontrast, kolory... A w dwójce brakuje mi nieba, które by było punktem odniesienia.

Domyślnie

Do jedynki pytań nie mam, jak dla mnie wszystko jest na swoim miejscu. Na dwójce natomiast notuję jakieś kłopoty z ostrością, choć sam kadr może się podobać.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ja dla siebie wybiorę jedyneczkę. Miejscówka świetna i chyba (jak się nie mylę) już pokazywana tylko z samotnym drzewkiem po prawej.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Jedynka całkiem zacna. Kolor i kadr na plus
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Jedynka na prawdę dobra, choć mam małą uwagę odnośnie LD - troszkę jaśniej można by spróbować.
    Dwójka natomiast jak dla mnie zbyt mało ostra, a może raczej za mało kontrastowa, zwłaszcza u góry kadru, gdzie pojawia się mgiełka o jakimś delikatnie fioletowym zafarbie (choć co do jej koloru mogę nie być precyzyjny z racji posiadanego monitora).
    Tak więc dla mnie bezapelacyjnie wygrywa nr 1
    LD w jedynce nie jest ciemny,oglądaj wieczorem
    Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Ładnie uchwyciłeś światłocień fajną masz miejscówkę
    Dzięki bardzo
    Cytat Zamieszczone przez apple Zobacz posta
    Jedynka lepsza lepszy kadr, kontrast, kolory... A w dwójce brakuje mi nieba, które by było punktem odniesienia.
    Dwójka i niebo ?

Nie wchodzi w grę

Mogę jedynie ciągnik wiosną dorzucić
    Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Do jedynki pytań nie mam, jak dla mnie wszystko jest na swoim miejscu. Na dwójce natomiast notuję jakieś kłopoty z ostrością, choć sam kadr może się podobać.
    Fakt dwójki w ogóle nie ostrzyłem
    Cytat Zamieszczone przez jarekf34 Zobacz posta
    Ja dla siebie wybiorę jedyneczkę. Miejscówka świetna i chyba (jak się nie mylę) już pokazywana tylko z samotnym drzewkiem po prawej.
    Było po prawej i te po lewej
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Pierwsze batdzo fajne zdjecie nic mu nie brakuje .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów