Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Isaac by [ Hanibal ]

Witam serdecznie.

postanowiłem pokazać całosciowo sesje która wykonałem pare dni temu dla jednej Irlandzkiej rodziny.
    Isaac ma 6 miesiecy i jest najlepszym modelem z jakim pracowałem.

tak naprawde maluch dał mi usmiech zaraz po wejsciu do domu.. i sesja trwała 30 min. w tym czasie zrobilismy wszystko co sobie zaplanowalismy

oto zdjecia mam nadzieje ze sie spodobaja.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. czb wersja jedynki

10.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Dla mnie 8,1 i 10.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Witam, zawsze byłem wielkim miłośnikiem (i nadal jestem) Twoich prac, ale w tym przypadku średnio mi się podoba. Kadry i kolorki bardzo fajne, ale nie podoba mi się późniejsza obróbka samego dziecka. Jak dla mnie oczy nie wyglądają naturalnie i sprawiają trochę "horrorowate" wrażenie. Nie podoba mi się również skóra dziecka na zdjęciu nr 8. Isaac wygląda trochę jak plastikowa laleczka, gdyby nie ślinka na ustach to można by się pomylić

Domyślnie

Fajne kadry i roześmiany maluch ale z oczami trochę przegięte. Dają wrażenie jakby były szklane - rozumiem że takie trendy itp ale tutaj za dużo bajery.
    Nic i Panasonic G3

Micro Four Thirds - moje doświadczenia z Micro 4/3

Domyślnie

1,3,4,5 i 10 przejdą, reszta - zdecydowanie NIE! dziecko to żywa istota, tutaj tego w ogóle nie widać, plastik, plastik, plastik, któremu stanowczo mówię NIE! pierwsze skojarzenie - lalka chucky

Domyślnie

|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Biorę wszystkie Jak zawsze świetnie...
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

dziwi mnie to co piszecie.. obrobka wogole nie rozni sie . od tej z poprzedniego setu nawet wartosci w ps sa utrzymane ..
    co do oczu.. nie rozumie nadal bo tam nie ma gmerania selektywnego...

niewazne
    klient zadowolony klient nasz pan... mamusia piszczy a zdjecia sa slodziutkie bo takie maja byc

dziekuej za oceny i pozdraiwam

Domyślnie

Sliczny maluch. Ja jestem na tak.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

a ten "kajdan" na szyji to tez od mamy? i on tak cały czas w tym? w szwecji poszłaby siedzieć za stwarzanie zagrożenia życia`.. i wcale tu nie żartuję..

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów