Szukaj
Zacznę od słów krytyki
Jedynka jest poruszona, a szkoda - mz do kosza, 4 - albo wysokie iso, albo wyciągana, albo crop - niska jakość, 10 - selektywna obróbka zostawiła poświatę wokół głowy czubatki
Teraz to co mi się podoba
Łubinowy patyk na 6 i 8 - super to wygląda, bardzo dobra jakość sójki i nierzeczywista kompozycja ogrodowa na 2
Ogólnie, bardzo fajny zestaw![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Ja wybiorę 2, 3, 4, 6, 7, 8, faje światło kolory.
PS Dzięki Mariusz za fajny czas wczoraj![]()
Z Myczą testowaliśmy nasze sigmy. Andrzej S100-300/4 ja S120-300/2,8+TC2,o. Jak w tytule- Ptasie Atelier - czyli aranżacja sceny pełna - mchy, łubiny i inne suszki oraz ,,zniewolone" ptasie modelki - tylko ,,oświetleniowiec" nawalił. ISO 1600 głównie bo las, a czasy jak widać
Więc trochę wyrozumiałości kolego
pozdrawiam
Wyrozumiałość to ja mam dla zaczynających zabawę w fotografię przyrodnicząMasz większe doświadczenie w fotografowaniu pierza niż ja, więc nie oczekuj, że jeśli spaprasz fotkę to będę ją chwalił, niezależnie czy testujesz obiektyw czy bawisz się w fotografię otworkową
A wiem, że potrafisz zrobić świetne zdjęcia!
Ponadto zauważyłem, że jeśli pochwali się Twoje zdjęcia to siadasz na laurach i zaczynasz odwalać fuszerkę
Reasumując, przez szacunek do Twojej osoby i pracy byłoby nie fair gdybym sypał tylko komentarzami "ale swłitaśna fotka" i możesz się na mnie śmiertelnie obrazić ale będę wytykał Ci każdy fundamentalny błąd który popełnisz
Także, Mariuszu, zero litości
Pozdrawiam![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Czemu ma służyć prezentowanie testów szerszemu gronu, skoro nie poddają się one (testy) krytyce?
"E=evilseed;2759257]Wyrozumiałość to ja mam dla zaczynających zabawę w fotografię przyrodnicząMasz większe doświadczenie w fotografowaniu pierza niż ja, więc nie oczekuj, że jeśli spaprasz fotkę to będę ją chwalił, niezależnie czy testujesz obiektyw czy bawisz się w fotografię otworkową
A wiem, że potrafisz zrobić świetne zdjęcia!
Ponadto zauważyłem, że jeśli pochwali się Twoje zdjęcia to siadasz na laurach i zaczynasz odwalać fuszerkę
Reasumując, przez szacunek do Twojej osoby i pracy byłoby nie fair gdybym sypał tylko komentarzami "ale swłitaśna fotka" i możesz się na mnie śmiertelnie obrazić ale będę wytykał Ci każdy fundamentalny błąd który popełnisz
Także, Mariuszu, zero litości
Pozdrawiam[/QUOTE]
No to stosujesz do mnie kolego zasadę kija i marchewki - a wielkie dzięki Ci dobry człowiekuJuż kiedyś Kamil pisałem - nie dam się wpędzić w 5 zdjęć rocznie tylko dla ,,dobrego imienia" - wolę się cieszyć fotografią, więc zdjęcia będą o różnym poziomie
. Doskonale wiesz że się nigdzie nie ,,lansuję" i nie oczekuję stwierdzeń "ale swłitaśna fotka" nawet ,,stronkę" mam jedynie na powszechnie pogardzanym Fmix -sie
Ale Tobie osobiście życzę żeby każde następne Twoje zdjęcie było lepsze od poprzedniego a w serii zdjęć abyś miał same najjjj. Będę to pilnie obserwował
![]()
![]()
Poza tym nie strasz więcej rudzika bo będziesz miał same poruszone zdjęcia. To powinno Ci pomóc w realizacji tych ,,najjj" zdjęć http://www.jula.pl/czatownia-zkrzesem-790127.
serdecznie pozdrawiam
Mariusz"
set całkiem udany, fajna scena, szkoda, że jak to napisałeś oświetleniowiec nawalił
Skontaktuj się z nami