Bardzo dobrze w kadrze i delikatnych kolorach.Pozdrawiam
Szukaj
Bardzo dobrze w kadrze i delikatnych kolorach.Pozdrawiam
Z ramką czy bez jest bardzo dobrze, kolor i kadr na medal.
LED ZEPPELIN
całośc ekstra
pozdrawiam
D300s + 18-200 (poszedł do ludzi) teraz Alpha 7 + 24 - 70, dodatek to iPhone 6
Dobre,tylko tak dla pomarudzenia IMHO za bardzo wyprane z cieni jednak troszkę ciemniej na tych skałkach bym to widział,ale to tylko ja...
pzdr!![]()
Pewnie Ci brakuje wypraw z Mirkiembardziej bym zróżnicował światłocień
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Elegancko. Swietne kolorki.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Zgrabny kwadracik i podobać jak najbardziej się może.
Ale ja też bym pobawił się jeszcze tym, co w cieniu się znajdowało i nie tylko. Większe zróżnicowanie (poziomki, kontraściki itp) na pewno poprawiło by plastykę i przestrzenność.
A i w kolorkach warto cosik pogrzebać. Jak na moje kulawe oko, to zbyt dużo wszechobecnego zafarbu w barwie lilaróż. Nawet niebo, które w obszarach występowania barwy niebieskiej takie zafarby posiada. Do tego chyba ciut mocno było wygładzane, bo się porozwarstwiało.
Już mnie teraz nie będziesz lubił, ale moim skromnym zdaniem warto te elementy poprawić, bo zdjęcie naprawdę warte jest tego.
Pozdrówki.
A skąd Ci to do głowy przyszło
To jak pisałem szuflada. Zarówno kadrowa jak i obróbkowa. Jakoś tak wczoraj jak to postanowiłem zaprezentowac, wersja finalna pasowała mi taka jak jest. Teraz po uwagach nie tylko Twoich odnośnie zbytniego rozjaśnienia klifu rację wam przyznaje. Co do kolorów-pozostanę przy tym co jest. Takie widzimisię
Pozdrawiam
UU naprawde swietna fota , grzeb glebiej w tej szuladzie moze cos jeszcze wygciagniesz fajoskiego.
Podoba sie, ale sie czepne wyciagania z cienia....za mocno, zostawil bym klif w lekkim cieniu, teraz plaskawo wyglada.
Edit, widze, ze druga strona juz o tym pisze
Edit II, pobawilem sie, ale z rawa wyjdzie lepiej, zdjecie zyskuje i to duzo jak klif dasz ciemniej w cieniu i to sporo....![]()
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 12-03-2012 o 22:06
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami