Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bardzo dobrze w kadrze i delikatnych kolorach.Pozdrawiam

Domyślnie

Z ramką czy bez jest bardzo dobrze, kolor i kadr na medal.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

całośc ekstra

pozdrawiam
    D300s + 18-200 (poszedł do ludzi) teraz Alpha 7 + 24 - 70, dodatek to iPhone 6

Domyślnie

Dobre,tylko tak dla pomarudzenia IMHO za bardzo wyprane z cieni jednak troszkę ciemniej na tych skałkach bym to widział,ale to tylko ja...
    pzdr!

Domyślnie

Pewnie Ci brakuje wypraw z Mirkiem bardziej bym zróżnicował światłocień
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Elegancko. Swietne kolorki.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Zgrabny kwadracik i podobać jak najbardziej się może .
    Ale ja też bym pobawił się jeszcze tym, co w cieniu się znajdowało i nie tylko. Większe zróżnicowanie (poziomki, kontraściki itp) na pewno poprawiło by plastykę i przestrzenność.
    A i w kolorkach warto cosik pogrzebać. Jak na moje kulawe oko, to zbyt dużo wszechobecnego zafarbu w barwie lilaróż . Nawet niebo, które w obszarach występowania barwy niebieskiej takie zafarby posiada. Do tego chyba ciut mocno było wygładzane, bo się porozwarstwiało.
    Już mnie teraz nie będziesz lubił , ale moim skromnym zdaniem warto te elementy poprawić, bo zdjęcie naprawdę warte jest tego.
    Pozdrówki .

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Już mnie teraz nie będziesz lubił ,
    A skąd Ci to do głowy przyszło

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    ale moim skromnym zdaniem warto te elementy poprawić, bo zdjęcie naprawdę warte jest tego.
    Pozdrówki .
    To jak pisałem szuflada. Zarówno kadrowa jak i obróbkowa. Jakoś tak wczoraj jak to postanowiłem zaprezentowac, wersja finalna pasowała mi taka jak jest. Teraz po uwagach nie tylko Twoich odnośnie zbytniego rozjaśnienia klifu rację wam przyznaje. Co do kolorów-pozostanę przy tym co jest. Takie widzimisię
    Pozdrawiam

Domyślnie

UU naprawde swietna fota , grzeb glebiej w tej szuladzie moze cos jeszcze wygciagniesz fajoskiego.

Domyślnie

Podoba sie, ale sie czepne wyciagania z cienia....za mocno, zostawil bym klif w lekkim cieniu, teraz plaskawo wyglada.

Edit, widze, ze druga strona juz o tym pisze
    Edit II, pobawilem sie, ale z rawa wyjdzie lepiej, zdjecie zyskuje i to duzo jak klif dasz ciemniej w cieniu i to sporo....
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 12-03-2012 o 22:06

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów