Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Różowy

Domyślnie

Dziękuję za odwiedziny.
    To fatum chyba.... i próba szybkiej obróbki. Mam czasem problem z utrzymaniem w ryzach kolorów szczególnie jeżeli w grę wpuszczę presenty Tak widać kończą się eksperymenty, ale dzięki temu jak widać można coś wyciągnąć nauki. Dziś widzę wyciągnięte linki (niemowlak) i za głowę się łapię
    No własnie dlaczego czasem wychodzi? Nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie, dziś a w sumie wczoraj pokazałem zdjęcia które mają jazdy kolorystyczne a czasem potrafię zrobić ładne.
    Może to kwestia błyskania choć z Bogusią też dopalałem, sam nie wiem, naprawdę. Ehhh za późno dziś na obróbkę zdjęć, to jest pewne. Dzięki jeszcze raz.
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Domyślnie

Myślę - bez obrazy - że za dużo chcesz na raz zrobić i za dużo ruszasz suwakami, a coś mi mówi, że doświadczenia nie staje na tyle, żeby to robić w pełni świadomie. Jak zaczniesz za szybko i zbyt dużo mieszać w suwakach, to myślę, że po prostu się trochę gubisz i już nei wiesz co czym zrobić/poprawić. Po prostu czasem w próbach zachodzisz tak daleko, że już nie bardzo wiesz co ruszyłeś, dlaczego, i jak teraz to co widzisz wycofać.

Nie bój się - wszyscy tak mieli, jak chcieli za szybko. Kiedyś już radziłem jednemu koledze co zrobić, żeby się szybko nauczyć i on zdołał - ale niestety trzeba do tego cierpliwości i samoopanowania - żeby nie szaleć, tylko poznawać co do czego i jakim sposobem. Jak chcesz spróbuję to gdzies odkopać, bo to było dawno temu gdzieś na tym forum...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

No chyba wszyscy będziemy zobowiązani - poszukaj proszę.

Domyślnie

To ja też bym się dopisał do tej prośby. Mam dokładnie ten sam problem przy obróbce o którym piszesz 2pompony, dlatego na razie zrezygnowałem i pracuje nad kadrami i nic nie poprawiam.

Fajnie byłoby zobaczyć taki instruktaż jak nauczyć się poprawiać fotki a nie je psuć
    d90 | N 35 1.8 | N 18-105 | Metz 50 af-1 + wielkie chęci i mało czasu

Domyślnie

mnie również bardziej pasuje wersja ze skopanym WB
    N i pare gratów

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów