Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie mixy by [ Hanibal ]

Witam serdecznie.

kilka zdjec ktore chcial bym pokazac z ostatnich zamowien..
    mam nadzieje ze cos sie spodoba.

1.

2.

3.

4.

5.

6. ring light test

7. auto portrait. ring light test

8.

9. backstage ( " poniewaz jednym z najmilszych uczuc jakie znam.. to dzielic swoja pasje z innymi. " )
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Tak jak kolegę podziwiam to te blaski w oczkach fe,be,fuj -nie kupuje

Domyślnie

ładny secik choć na jedynce oczy przesadzone troszkę.

Domyślnie

Mi tam się wszystko podoba.
    | D600 | D90 | N50mm f1.4D | N50mm f1.8D | N85mm f1.8D | Tamron 28-75mm f2.8 | Sigma 15-30mm f.3.5-4.5| Pentacon 50mm f1.8 | Helios 58mm f2 | Revuenon 135mm f2.8 | Nissin Di622 | YN-640II | pierścienie pośrednie i inne duperele.

Domyślnie

Na 1 zbyt pojechane oczy po za tym świetnie, Na 2 fajny szkrab, przypomina mi troszkę krecika z bajki
    cały secik fajny
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Secik fajny, jedynka za bardzo pojechana z oczami, ale ring light daje radę
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

jedynka przekombinowana z oczkami.
    za to dwójka - mniód i maliny. chyba najlepsze zdjęcie dzieciaka, jakie dotąd pokazałeś. świetna praca.
    reszta tyż fajna.

dodam jeszcze taki mały off topic od mua
    Konradzie nie wiem, czy to widzisz, ale się rozwijasz chłopie. widać to z każdym miesiącem.
    widać ogrom pracy, który wkładasz w fotografię. i za to też Cię tu ludzie podziwiają, nie tylko za zdjęcia - piszęcego te słowa nie wyłączając.
    gratki wielkie
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

moim zdaniem za mocno obrabiasz foty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonnatus Zobacz posta
    jedynka przekombinowana z oczkami.
    za to dwójka - mniód i maliny. chyba najlepsze zdjęcie dzieciaka, jakie dotąd pokazałeś. świetna praca.
    reszta tyż fajna.

dodam jeszcze taki mały off topic od mua
    Konradzie nie wiem, czy to widzisz, ale się rozwijasz chłopie. widać to z każdym miesiącem.
    widać ogrom pracy, który wkładasz w fotografię. i za to też Cię tu ludzie podziwiają, nie tylko za zdjęcia - piszęcego te słowa nie wyłączając.
    gratki wielkie
    hej.

bardzo dziekuje za tak miłe słowa... ja jednak uwazam troche inaczej.. im wiecej robie im bardziej sie rozwijam tym wiecej zawisci wokół.. no ale to juz dla mnie jest niewazne nie zwracam na to uwagi i ide dalej..
    wiesz pracuje and soba i and tim co robie...

a juz niedlugo u mnie na FB bedzie sie działo.. beda nowosci tylko tam wiec serdecznie zapraszam..
    ps. nie tylko zdjeciowe ale głownie dotycace rozwoju..

pozdrawiam i dziekuje wszystkim za komentarze. oczy na jedynce zminimalizowalem ale efekt i tak ten sam...
    eh co z tymi oczami robi selektywny kontrast
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

6 najlepsza, 1 nieco straszna, oczy bardzo nienaturalne, nawet jak dla dziecka.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów