Szukaj
www.facebook.com/marcinkesekfotografia/
Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki
IMHO usuwałbym beznadziejny czerwony płotek i zostawił kolor
pozdrówka
Wszyscy kłamią.
ot, pstrykam: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
na płotek nie miałem wpływu i staram się aż tak nie ingerować w usuwanie zbędnych rzeczy z kompozycji za pomocą stempla,a przynajmniej w tak dużej ilości.. W każdym bądź razie dzięki za opinie patelski![]()
Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki
Nie wiem co sie ze mna porobilo ale tutaj wybiore BW. Wbrew swoim zasadom... pieknie jest i basta.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Dla siebie również wybiorę wersję BW![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Oba fajne, chociaż rzeczywiści i do mnie BW lepiej gada. Pozbyłbym się tych drzewek po prawej tuż nad płotem bo wyglądają trochę jak brudy matrycowe, szczególnie na BW właśnie. Miejsce wygląda znajomo, czy już kiedyś wystawiałeś te foty?
LED ZEPPELIN
Podoba się, wybieram cz.b.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
fajne zdjęcia , ale coś mi się wydaje ze musisz tam wrócić na wiosnę jak będzie zieloniutko no i nie będzie tego wstrętnego płotu
dzięki za cenne uwagi Panowie. Andrzeju wersja czarno-biała była wrzucana na kilka portali,a kolorwa chyba na jeden..na wiosne napewno wrócę,a może nawet pokuszę się o kolaż sezonowy,bo aleko do tej miejscówki nie mam
![]()
Skontaktuj się z nami