Close

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 109

Domyślnie

No ten konkretny.....
    Mogl byc tez taki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    gdyby duza sztuka zainteresowala sie naszym kitesurferem to bylo by po nim.....
    Tak, wykończyłby ją pozwami.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-03-2012 o 14:35 Powód: ;)
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Tak, wykończyłby ją pozwami.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-03-2012 o 14:35 Powód: ;)

Domyślnie

To nie były żadne rekiny tylko to:
    http://www.youtube.com/watch?v=wKB9sEtDJOs
    nic...

Domyślnie

"zesr.....em sie w zbroje".....bueheheheheh
    Dobra lepiej skonczmy te jaja, bo nam watek zamkna i na kim bedziemy sie wyzywac

Domyślnie

Jaja to już są w osobnym wątku, spoko...

Domyślnie

To tylko pokazuje jak to bylo zorganizowane. Nikt poza zainteresowanymi kitesurferami nie wiedzial o jego planach....czy to tak ma sie odbywac, zglupieli w tym kapitanacie, sam bym zglupial.
    Przykro mi Grzesiu, ale się mylisz. Nikomu wyjścia w morze zgłaszać nie musiał bo robił to z plaży. Obowiązek zgłaszania mają jednostki wychodzące z portów, a i to nie wszystkie. Czyli zrobił więcej niż trzeba, być może z niewiedzy. Jeśli o to chodzi to rzeczywiście jest amatorszczyzna...
    Przepisy dotyczące żeglugi były i są dość zagmatwane. W sumie do niedawna nie odróżniały latawca od lotniskowca. Sprawy nieco uprościło Schengen i Unia jednak do tej pory i wodniacy i służby mają kłopoty w interpretacji prawa. Wiem coś o tym, mam łódź, którą pływam zarówno po wodach śródlądowych jak i morskich i aby robić to świadomie jakaś tam wiedza prawna z tego zakresu jest potrzebna. Mam takie wody w obrębie swojego miasta. Na jednych i drugich przepisy są inne, w dodatku zależne od miejsca rejestracji łódki, ciężko jest się przez to przebić.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Jeśli o to chodzi to rzeczywiście jest amatorszczyzna...
    Tylko o tym mowie....nie potraktowali go serio, bo nie jest dla nich jednostka plywajaca.

Domyślnie

Tylko o tym mowie....nie potraktowali go serio, bo nie jest dla nich jednostka plywajaca.
    No tak, ale przecież nie przekreśla to jego wyczynu i nie robi z niego idioty. Zrobił więcej niż musiał. Dla mnie bardziej jest to dmuchanie na zimne niż amatorszczyzna.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dobra niech bedzie, wyjasnij mi dlaczego nikt po "Baltyku" tego nie zrobil, myslisz, ze Lisewski jest taki dobry.....
    Plywasz to wiesz jakie potrafi byc morze, trzeba miec respekt i to samo w gorach, amatorszczyzna to malo powiedziane.

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów