Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Natalka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

ja jedynie bym troszke poprosil modelke, aby sie inaczej spojrzala A tak to mi sie podoba
    Człowiek całe życie się uczy...

Domyślnie

Oj naprawdę fajna fota, ciekawa obróbka
    http://marekbielecki.pl/
    D610 , N 28 1.8, N 50 1.8 , N 85 1.8, T 16-28 2.8

Domyślnie

Bardzo lubię tę brązową, beżową, karmelową tonację - relaksuje i napełnia mnie spokojem. Taki chillout po zabieganym gorącym dniu. Ładna obróbka skóry i precyzja w poziomie wszystkich tonów. Prawie bez wad. jedyne co mi delikatnie przeszkadza to cięcie włosów i wciśnięte w kadr na siłę stopy. Wolałbym zatem delikatnie szerzej w tych regionach. Ale byłoby i ciut dalej wówczas od modelki - więc może jest to jakiś kompromis. Ogólnie zatem bardzo przyjemnie się ten obraz ogląda.
    Spojrzenie jak dla mnie nie musi, a nawet nie powinno być w tym wypadku skierowane w obiektyw. Dzięki temu jest na zdjęciu spokój i wrażenie niezakłóconego podglądania codziennej sceny bez ingerencji w nią. Dzięki temu nie zmusza nas do reakcji. Możemy podziwiać ze spokojem, mamy dużo czasu, wieczór dopiero się zaczyna...

Domyślnie

chyba wszystko zostało napisane ale musze i ja coś dodać bo te kolory są rewelacyjne!!!

Domyślnie

mam wrażenie że jeszcze bardziej podkręciłaby zmysł wzroku i wyobraźnie gdyby jej paznokcie były odcieniem skóry zbliżone czerni. Jakkolwiek usta delikatnie ładnie skomponowane z cerą tak paznokcie mi nie leżą mimo że dopasowane, i ten błyszczący w rogu na stopie również trochę odciąga uwagę od linii ud .. a to wszystko niuanse

Domyślnie

przeszkadza mi jedynie stanik
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

Zdjęcie bylo obrabiane w PS'ie, głównie przy wykorzystaniu filtru nik software: color efex pro.
    Kilka elementów zdjęcia jest faktycznie do poprawy, dzięki za komentarze!
    D90

Domyślnie

Odgrzeję kotleta, wiem, ale mogę powiedzieć jedno - zakochałem się w tym kadrze. Na dodatek moją ulubioną 35.

Domyślnie

fotografia ładne, ale tytuł? Toż to nie Natalka, tylko Natalia
    _____
    D90 | D500

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów