ja jedynie bym troszke poprosil modelke, aby sie inaczej spojrzalaA tak to mi sie podoba
Szukaj
ja jedynie bym troszke poprosil modelke, aby sie inaczej spojrzalaA tak to mi sie podoba
Człowiek całe życie się uczy...
Oj naprawdę fajna fota, ciekawa obróbka
http://marekbielecki.pl/
D610 , N 28 1.8, N 50 1.8 , N 85 1.8, T 16-28 2.8
Bardzo lubię tę brązową, beżową, karmelową tonację - relaksuje i napełnia mnie spokojem. Taki chillout po zabieganym gorącym dniu. Ładna obróbka skóry i precyzja w poziomie wszystkich tonów. Prawie bez wad. jedyne co mi delikatnie przeszkadza to cięcie włosów i wciśnięte w kadr na siłę stopy. Wolałbym zatem delikatnie szerzej w tych regionach. Ale byłoby i ciut dalej wówczas od modelki - więc może jest to jakiś kompromis. Ogólnie zatem bardzo przyjemnie się ten obraz ogląda.
Spojrzenie jak dla mnie nie musi, a nawet nie powinno być w tym wypadku skierowane w obiektyw. Dzięki temu jest na zdjęciu spokój i wrażenie niezakłóconego podglądania codziennej sceny bez ingerencji w nią. Dzięki temu nie zmusza nas do reakcji. Możemy podziwiać ze spokojem, mamy dużo czasu, wieczór dopiero się zaczyna...
chyba wszystko zostało napisane ale musze i ja coś dodać bo te kolory są rewelacyjne!!!
mam wrażenie że jeszcze bardziej podkręciłaby zmysł wzroku i wyobraźnie gdyby jej paznokcie były odcieniem skóry zbliżone czerni. Jakkolwiek usta delikatnie ładnie skomponowane z cerą tak paznokcie mi nie leżą mimo że dopasowane, i ten błyszczący w rogu na stopie również trochę odciąga uwagę od linii ud .. a to wszystko niuanse
przeszkadza mi jedynie stanik![]()
Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II
Zdjęcie bylo obrabiane w PS'ie, głównie przy wykorzystaniu filtru nik software: color efex pro.
Kilka elementów zdjęcia jest faktycznie do poprawy, dzięki za komentarze!
D90
Odgrzeję kotleta, wiem, ale mogę powiedzieć jedno - zakochałem się w tym kadrze. Na dodatek moją ulubioną 35.
fotografia ładne, ale tytuł? Toż to nie Natalka, tylko Natalia![]()
_____
D90 | D500
Skontaktuj się z nami