Oj naprawdę fajna fota, ciekawa obróbka
Szukaj
Oj naprawdę fajna fota, ciekawa obróbka
http://marekbielecki.pl/
D610 , N 28 1.8, N 50 1.8 , N 85 1.8, T 16-28 2.8
Bardzo lubię tę brązową, beżową, karmelową tonację - relaksuje i napełnia mnie spokojem. Taki chillout po zabieganym gorącym dniu. Ładna obróbka skóry i precyzja w poziomie wszystkich tonów. Prawie bez wad. jedyne co mi delikatnie przeszkadza to cięcie włosów i wciśnięte w kadr na siłę stopy. Wolałbym zatem delikatnie szerzej w tych regionach. Ale byłoby i ciut dalej wówczas od modelki - więc może jest to jakiś kompromis. Ogólnie zatem bardzo przyjemnie się ten obraz ogląda.
Spojrzenie jak dla mnie nie musi, a nawet nie powinno być w tym wypadku skierowane w obiektyw. Dzięki temu jest na zdjęciu spokój i wrażenie niezakłóconego podglądania codziennej sceny bez ingerencji w nią. Dzięki temu nie zmusza nas do reakcji. Możemy podziwiać ze spokojem, mamy dużo czasu, wieczór dopiero się zaczyna...
chyba wszystko zostało napisane ale musze i ja coś dodać bo te kolory są rewelacyjne!!!
mam wrażenie że jeszcze bardziej podkręciłaby zmysł wzroku i wyobraźnie gdyby jej paznokcie były odcieniem skóry zbliżone czerni. Jakkolwiek usta delikatnie ładnie skomponowane z cerą tak paznokcie mi nie leżą mimo że dopasowane, i ten błyszczący w rogu na stopie również trochę odciąga uwagę od linii ud .. a to wszystko niuanse
przeszkadza mi jedynie stanik![]()
Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II
Bardzo dobre zdjęcie, fajne swiatło.
Zdjęcie bylo obrabiane w PS'ie, głównie przy wykorzystaniu filtru nik software: color efex pro.
Kilka elementów zdjęcia jest faktycznie do poprawy, dzięki za komentarze!
D90
Odgrzeję kotleta, wiem, ale mogę powiedzieć jedno - zakochałem się w tym kadrze. Na dodatek moją ulubioną 35.
fotografia ładne, ale tytuł? Toż to nie Natalka, tylko Natalia![]()
_____
D90 | D500
Skontaktuj się z nami