Powiem Wam tak, będę robił małe przemeblowanie na półce ze słoikami dlatego też już od jakiegoś czasu przeglądam na forum kilka tematów między innymi o N28, S35, N85 no i tak czytam i czytam...
strach iść do sklepu.![]()
Szukaj
Powiem Wam tak, będę robił małe przemeblowanie na półce ze słoikami dlatego też już od jakiegoś czasu przeglądam na forum kilka tematów między innymi o N28, S35, N85 no i tak czytam i czytam...
strach iść do sklepu.![]()
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
Recenzja 28/1.8G na DXOMark. Dość przychylna
http://www.dxomark.com/index.php/Pub...r/Measurements
x100s
ehhhh jako że bardzo bardzo mi leży ta ogniskowa postanowiłem zanabyć drogą zakupu to szkiełko. W tym celu wybrałem się do sklepu Fotojoker gdzie miałem wątpliwą przyjemność przetestowania tego szkiełka. Niestety to co zobaczyłem gdy ostrzyłem na dalsze plany to jakaś totalna padaka. Przetestowałem 2 sztuki i obie mydlane na dalszych dystansach. Jak to u Was wygląda? Są jakieś dobre sztuki tego szkła?
Nikon FX
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
Ja będę oglądał jutro. Napiszę co i jak.
Trochę tego...trochę tamtego...
O jak dużym dystansie mówimy?
echh
moja 28mm trafia z ostrością gdzie się jej żywnie podoba niezależnie z jakiej odległości raz dobrze strzeli a raz czy kilka pod rząd jest totalne pudło. Zdarzają się jej momenty przebłysku i strzeli ostro i celnie ale to rzadko
coz zobaczymy pewnie jutro pojutrze bede odbieral swoja![]()
Skontaktuj się z nami