Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Domyślnie

Jedne z lepszych setów górskich!!!
    Technicznie może nie wszędzie idealnie, ale ogólnie widoki zachwycające. Najważniejsze, że set pokazuje magie tego miejsca.
    A ja bardzo zazdroszę tego pleneru

Domyślnie

i ja zazdroszczę , zd. jak najbardziej udane .
    G

Domyślnie

Verus nic lepszego na forum w tematyce górskiej nie widziałem !!! 2 i 4 mnie delikatnie zatkała !
    Czy wyjazd realizowałeś samodzielnie ?
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Bardzo ładne kolorystycznie. Był jakiś polar?

Domyślnie

Miejsce niezwykle i wspaniale atrakcyjne krajobrazowo. Kadrowo najbardziej mi sie podoba 1, 5, 9. Ale jest jeden powazny minus mna tych zdjeciach i nie wiem czy da sie to uratowac. Bardzo ostre swiatlo, gdzieniegdzie niemal smoliste niebo i prawie wypalone chmury. Jesi miales nakrecony polar, to przyczynil sie do tego spustoszenia.

Ostatecznie jako naj wybiore 1 i 2 jako zdjecia z najbardziej zrownowazonym kontrastem. Mozna by deczko poprawic niebo w lg na 1, przygasic to chmure. I nieco poglebic cienie na 2 coby wyrazniej zarysowal sie swiatlocien na zboczach. Ale bez ruszania nieba.

8 to chyba kiedys dawales w dziale do obrobki?
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Verus nic lepszego na forum w tematyce górskiej nie widziałem !!! 2 i 4 mnie delikatnie zatkała !
    Czy wyjazd realizowałeś samodzielnie ?
    Na ten temat info jest tutaj

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Bardzo ładne kolorystycznie. Był jakiś polar?
    Nie pamiętam już na których był polar a na których nie. Warunki świetlne były trudne bo było bardzo ostre światło.
    Ostatnio edytowane przez verus ; 08-03-2012 o 17:08

Domyślnie

No obrazy jak namalowane
    FX

Domyślnie

Mega miejsce! Zdjecia Bardzo dobre, chociaz brakuje mi troche magii swiatla. Nie zawsze ma sie to co sie chce.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Czaderskie widoki. DX czy FX? Jesli DX to jakie szkielko?
    D300 | N35 1.8 | N17-55

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów