bardzo dziękuję z rady i podpowiedzi, z badylkami już zrobiłem porządek i jest oki,
Na ten plener wybrałem się pierwszy raz z Hitech'iem ND09, i z jego zakupu jestem bardzo zadowolony
PS
Dzięki ALF!!
Szukaj
bardzo dziękuję z rady i podpowiedzi, z badylkami już zrobiłem porządek i jest oki,
Na ten plener wybrałem się pierwszy raz z Hitech'iem ND09, i z jego zakupu jestem bardzo zadowolony
PS
Dzięki ALF!!
nie ma sprawy...daleko nie jest...zapraszam, no i co jakiś czas organizujemy plenerki grupy karkonoskiej
1- świetna, wszystko pięknie zagrało
2- dobra, ale nijaka
3- dobra, ale można by jeszcze powalczyć programowo, a w kadrze unikał bym słupa...chyba się da![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
przyjemne widoki ze wskazaniem na jedynkę... swoją drogą przydałaby się na tej ścieżce jakaś postać, choćby taka, patrz awatar światło
![]()
pozdrówka
swiatlo z tej ścieżki, po długiej walce, kolarza porwało UFO
pozdrawiam Artur
3: Ślęża, przełęcz Tąpadło i Radunia, proszę państwaDwójka to nieporozumienie (idąc za bomblem), natomiast jedynka simpatico. 3 będzie super w kwietniu
Skontaktuj się z nami