Szukaj
Dobra dwójeczka - to ciekawa praca. Pozbyłbym się liniowych cieni na podłodze. Druga w kolejności to siódemka. Pasuje mi taki odcień tła i chociaż nie jest to zdjęcie perfekcyjne, to ma w sobie jakieś miłe dla oka ciepełko i nawet nie najgorsze zestawienie kolorów. Wersja cz/b także w porządku. Pozostałe już mniej mi przypadły do gustu. Taka tam sztuka dla sztuki, wydziwianki i swawola. Bez większego sensu i przesłania, jak dla mnie. Bez ciekawych zestawień, czy kompozycji. Nuda. Posypka na ustach - bez uzasadnienia. Owocowe kolczyki - bez dodatkowych nawiązań i zapanowania nad całością stylizacji i pomysłem.
Tu się w całości zgodzę z kolegą, dwójka i siódemka, w kolejności dla mnie dowolnej, z tego zestawu są najlepsze. Na 3 i 4 dziwne ułożenie rąk, jakoś mocno rzuciło mi się to w oczy. Posypka na ustach wygląda jak jakieś "mazianie" w PS![]()
FX/DX/CX/www
dzieki bardzo Panowie za wypowiedzi. Macie racje efekt z posypka i owocem nie wyszedl do konca , aczkolwiek posypka jest prawdziwa hehe
Musze bardziej dopracowac owocowa serie , moze wyjdzie to lepiej .
nr 2 zdecydowanie odstaje na plus
Tak tak oczywiście #2 jest bomba![]()
- FB -
Canon + szkła
Tak jak poprzednicy 2 najlepsza.
Co do 6 i 7 z owocami - ja bym zamaskował trochę fakt, że wiszą na spinaczach do papieru![]()
D300+ N 18-200 VR + N 50 1.8 + SB-900
Zdecydowanie stawiam na dwójkę.
Skontaktuj się z nami