Szukaj
Oba piękne, ale 2 powala, super kolor.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
I od tej pory będę żył w przekonaniu , ze na Cyprze to zawsze panują świetne warunki do focenia!
Oba super, ze wskazaniem na dwójkę.
Kompozycja jedynki sprawia, że trzeba chwilę zastanowić nad tym czy horyzont jest poziomy- ale oczywiście jest.
Na dwójce genialnie zapanowałeś nad okolicami słońca.
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
Pięknie. HCce tylko zapytać, bo wczoraj po nieudanych próbach jestem ciekaw. Czy w walce pod światło stusujesz jakiś filtr połówkowy? Bo mi niestety albo wychodzą przepalenia albo niedoświetlenia.
Ty to masz widoki do foceniaZazdroszczę. Zdjęcia bardzo fajne z dobrym światełkiem.
dwójka BDB - dobry kadr i światło
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Też za dwójką jestem, ale woda zdecydowanie wygrywa na pierwszym zdjęciu. Jakbyś te piękne skały złapał ze światłem na nich to już w ogóle byłbym kontent.![]()
LED ZEPPELIN
Miejsca wielce zacne, a i zdjęcia podobać się mogą.
Co do jedynki, to pełna zgoda z Andrzejem odnośnie wody. Wydaje mi się, że z nieba można jeszcze coś wycisnąć. A cienie na skałach chyba bym jednak trochę głębsze zostawił.
Dwójka ciekawszą kompozycję i niebo posiada. Światło także służy tej odsłonie na plus. Mz warto przyciąć trochę nieba i zróżnicować światło na skalnym wybrzeżu. Zbyt równomiernie jeżeli chodzi o światła i cienie jest. A patrząc skąd pada wiązka światła niektóre elementy wydają się stanowczo zbyt jasne. No i coś z ostrością chyba jest nie bardzo, bo fragment skały na środku po lewej stronie cierpi na lekki jej niedostatek
.
Skontaktuj się z nami