Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jaka cztownia?

Domyślnie Jaka cztownia?

Witam
    Mam zamiar kupić czatownię (namiot). Czy ktoś poleciłby coś co używał i jest bardzo zadowolony. Myśle o czatowni o wymiarach podstawy conajmniej 1,2x1,2, aby można było również focić na leżąco. Na stronie traperzy.pl jest Enigma, co o niej sądzicie?
    Pozdrawiam Mariusz
    D300s | D500 | N 18-200 VRII | N 35/1.8G AF-S | N 85/1.8 AF | N 300/2.8 AF-I | N TC-17E II | N 200-500/5.6 VR | SB-700 | M 055XPROB + TRIOPO DG-3

Domyślnie

Może to nie w dobrym tonie odsyłać, ale może poszperasz:

http://www.fotoprzyroda.pl/
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

http://allegro.pl/samorozkladjacy-si...183572687.html wytniesz dziury na obiektywy gdzie ci pasuje... czatownie po to są by zwierz nie widział cię i nie czuł twojego zapachu.pozdr

Domyślnie

I rozumiem, że kolega stawia na tzw. gotowca? Mnie osobiście rajcuje, robienie własnej, kilka słupków desek, małe krzesełko, siatka maskująca, trochę trawy gałęzi i już można myśleć o całonocnej przygodzie, jest to oczywiście czasochłonne

Domyślnie

nojmidziękuję za ciekawy link. Jeśli chodzi o namiot (czatownię) to zazwyczaj nakrywam się siatką, a chciałbym mieć coś co pozwoli mi rozstawić sprzęt w najróżniejszych miejscach. Jestem z zawodu inżynierem budownictwa, lubię majsterkować i nastawiałem się trochę domków, czatowni. Nawet domek na drzewie zbudowany dla moich dzieci pozwolił mi dokonywać wspaniałych obserwacji na własnym podwórku.
    D300s | D500 | N 18-200 VRII | N 35/1.8G AF-S | N 85/1.8 AF | N 300/2.8 AF-I | N TC-17E II | N 200-500/5.6 VR | SB-700 | M 055XPROB + TRIOPO DG-3

Uprawnienia umieszczania postów