Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Digital PioneerS III DPIIIs-800 Ws

O dziwo nie umiałem znaleźć, żadnych wzmianek o lampach DP III na forum.

http://fripers.pl/product_info.php/i...FreePower.html

Ktoś może ich używa? Zainteresowały mnie one ze wzgledu na pilot, dość ciekawy bajer i w przystępnej cenie. Chciałem kupić Quantuuma S750, ale teraz mam mały zgrzyt co wybrać. Jakieś rady?
    Ostatnio edytowane przez Nifir ; 03-03-2012 o 22:59
    D90+BP, N18-105, N80-200 AF f/2.8, N35 AF-s f/1.8, N50 AF f/1.8, N50 MF f/1.8E, M58 AF-1, M808RC4, GP YH324C, Zenit, Helios i dużo innych szpargałów.

Domyślnie

Nikt nie miał do czynienia z tą lampą?...
    D90+BP, N18-105, N80-200 AF f/2.8, N35 AF-s f/1.8, N50 AF f/1.8, N50 MF f/1.8E, M58 AF-1, M808RC4, GP YH324C, Zenit, Helios i dużo innych szpargałów.

Domyślnie

Obudowa jak Powerluxów, Jinbei - mają juz trochę produktów, ale naprawdę ciężko to opanować. Bo wypuszczają dziesiątki modeli, dają różne nazwy. Nikt się w tym nie połapie
    Popatrz na powerluxa serię VC ... RL. O powerluxach przynajmniej coś wiadomo, ma je sporo osób.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

DP IIIs jest nową lampą, dlatego ciężko będzie o jakieś konkretne opinie. Jest to kontynuacja lamp DP 250/400/600. Z którymi to nie było i nadal nie ma jakichś wielkich problemów.
    Body kilka słoików i inne graty

Domyślnie

A jak to można porównać do Quantuuma? DPsIII-300 vs Quantuum r+ 300. Zdalne sterowanie dobra rzecz.

Domyślnie

Ja mam od Fripersa DP-250 on JinBei - używam prawie rok, zero problemów. Trzymają temperaturę, regulacja błysku trzyma moc w pełnym zakresie, nie grzeją się - nie ma się do czego przyczepić.
    Nic i Panasonic G3

Micro Four Thirds - moje doświadczenia z Micro 4/3

Domyślnie

Gdybyś był zainteresowany kupnem lamp od fripers.pl to w dniach 28.03-03.04.2012 można u nich liczyć na rabat nawet do 15% http://fripers.pl/targi-promocja.html
    Body kilka słoików i inne graty

Oszczędny w słowach Awatar Garos
    Miasto
    HollyŁódź

Smile

Jak będziesz faktycznie zainteresowany to śmiało pisz do Fripers-a i pewno też dostaniesz jakiś rabacik. Firma ma bardzo przyjazne podejście do klientów i na pewno się dogadasz
    Nikon D300 + kilka weków
    www.fotokadry.wordpress.com

Uprawnienia umieszczania postów