Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Widze, że uraziłem Twoją dume. Przykro mi bardzo - Dalej podtrzemuje, że zdjęcie wygląda jak zrobione nokia przypadkiem na drodze. Dałeś swoje zdjęcie pod ocene - więc nie rozumiem dlaczego odnosisz się tutaj do zdjeć innych - skoro tematem jest Twoje zdjęcie które sam dałeś pod ocenę. Zero kadru, obróbki, przekazu.
    N

Domyślnie

hellix
    nie uraziłeś
    Do Twojej oceny odniosłem się bardzo grzecznie, nieprawdaż? Skoro nic w tym zdjęciu nie widzisz to moją głupotą byłoby "oprowadzanie" po Cię po nim. Zdjęcie powinno samo się bronić - dlatego w milczeniu przyjąłem co powiedziałeś - ok? zgoda?
    Nawiązałem luźno do innych zdjęć żeby usprawiedliwić(?) się, dlaczego odważyłem się pokazać tu swoją fotkę. I był to wątek poboczny - bardziej o mnie niż o zdjęciu. To chyba tyle
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Mi się nie podoba.
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirroo Zobacz posta
    Mi się nie podoba.

taki lajf...
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiotrPJ Zobacz posta
    taki lajf...
    takie zdjęcie
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Domyślnie

... Ci się nie podoba takie zdjęcie - taki lajf
    .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów