Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Problem z Epson r360

Witam. Kupiłem do mojego epsona r360 CISS (zewnetrzne zasilanie). Po wymianie cartridgy drukarka nie rozpoznaje tuszy. Postanowiłem zresetować chipa. Przyciskiem na cartridgu nie daje rady, wiec chę spróbować SSC Service Utility. Nie mam płyty ze sterownikami, wiec ściągnąłem je ze strony epsona. Niestety zaraz po samorozpakowaniu się wyskakuje okienko:
    Połączenie z Internetem mam cały czas, więc nie rozumiem.
    Jak widać sterowników także nie mogę zainstalować. Jest jakiejś wyjście z tej sytuacji?

Domyślnie

VLC to nie jest przypadkiem odtwarzacz plików wideo?
    Ostatnio edytowane przez pap911 ; 01-03-2012 o 01:02

Domyślnie

VLC Media Player, a to jest VLC Plus. Nie Wiem o co chodzi...

Domyślnie

Może FireWall blokuje. Ewentualnie jakieś ustawienia odnośnie sieci/internetu w VLC są błędne.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Sprawdziłem, to nie firewall , a VLC nie mam nawet zainstalowane...

Domyślnie

Przeinstalowalem system, udalo sie zainstalowac sterowniki. Okazalo sie ze soft do resetu chipow drukarek nie wykrywa mojej drukarki. Sprawdzilem jeszcze raz wszystko, wlacznie z kolejnoscia kolorow w CISS i drukarce. Wszystko bylo OK i powinno dzialac. Niestety caly czas pokazywalo , ze drukarka nie rozpoznaje kartridza. Skontaktowalem sie wiec ze sprzedawca od ktorego to kupilem i po zastosowaniu sie do jego porad, ktore takze nie odniosly pozytywnego skutku odeslalem mu system z powrotem.

Uprawnienia umieszczania postów