Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Nadchodzi...

Domyślnie Nadchodzi...

...sztorm. Chwilę później zaczął padać grad ze śniegiem, co jak na Cypr to warunki egzotyczne

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

hateom,dziękuję za tą fotografię.Takie zdjęcia łupią we mnie jak młot w kowadło.Trzeba to zrozumieć.To niemalże surrealistyczny kadr,trochę niewyraźny ale niesamowity szczególnie na łączeniiu chmury ze wzgórzami z prawej strony jak i chmur wogóle na tym zdjęciu.Ogólnie bardzo piękna fotografia,która mogłaby być szersza deczko i w większej rozdzielczości (ostrzejsza).
    Czy jeśli nie mam papierocha między dwoma palcami lub w gębie to wyglądam niepoważnie ?

Domyślnie

Świetna odsłona jak dla mnie. Ale podczas realizacji tego ujęcia zrobiłbym dwa kadry jeden na ciut szerszym kącie niż masz obecnie i jeden na tele ze skupieniem uwagi na horyzoncie z promieniami światła.
    Jak na jedno ujęcie które pewnie zrobiłeś jest b. dobrze !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d80 Zobacz posta
    hateom,dziękuję za tą fotografię.Takie zdjęcia łupią we mnie jak młot w kowadło.Trzeba to zrozumieć.To niemalże surrealistyczny kadr,trochę niewyraźny ale niesamowity szczególnie na łączeniiu chmury ze wzgórzami z prawej strony jak i chmur wogóle na tym zdjęciu.Ogólnie bardzo piękna fotografia,która mogłaby być szersza deczko i w większej rozdzielczości (ostrzejsza).
    Dzięki za miłe słowa, cieszę się, że się podoba!

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Świetna odsłona jak dla mnie. Ale podczas realizacji tego ujęcia zrobiłbym dwa kadry jeden na ciut szerszym kącie niż masz obecnie i jeden na tele ze skupieniem uwagi na horyzoncie z promieniami światła.
    Jak na jedno ujęcie które pewnie zrobiłeś jest b. dobrze !
    Ogólnie robiłem zdjęcia w dużym pośpiechu i w trudnych warunkach (wiało tak strasznie, że musiałem niemal siadać na statywie, żeby go nie porwało), do tego dosłownie chwilę później zaczęła się zawierucha gradowa i drobny deszcz już zaczynał się pojawiać w momencie robienia tego zdjęcia... Mam kilka szerszych kadrów, z którymi coś powinno udać się zrobić, ale tele niestety nie miałem przy sobie i nic bliższego się nie udało ustrzelić.

Raz jeszcze dzięki za komentarze

Domyślnie

Efekt naprawdę fajny, tylko nie wiem czy bym nie zrobił z tego kwadratu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katatjuta Zobacz posta
    Efekt naprawdę fajny, tylko nie wiem czy bym nie zrobił z tego kwadratu.
    Ależ to już jest kwadrat przecież

Domyślnie

Kurka...! mnie się nie wyświetla zdjęcie, a ciekawość mnie zżera...

Domyślnie

Dzięki za linka. Fajny motyw

Domyślnie

No w kwadracie również ciekawie się prezentuje ten motyw. Fajnie pokazane
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów