Pociagnalem triala, zeby sprawdzic co tam ciekawego ma ta nowa wersja. Instaluje -- wszystko ok. Uruchamiam i mam request:
OK. Dodaje execka do listy wyjatkow DEP. Restartuje system uruchamiam DxO i... to samo.Po kliknieciu "Continue" pokazuje sie ekran uruchamiania aplikacji, ale w tym czasie kilka razy wyrzuca taki:
W koncu pojawia sie komunikat, ze "Program DxO Optics Pro przestal dzialac." i dupa!
Dla testow wylaczylem DEPa calkowicie -- ten pierwszy komunikat sie nie pokazal, ale uruchamianie zatrzymuje sie na obrazku startowym programu. Ma ktos jakis pomysl na to badziewie? W "problemach" na stronie DxO jest o tym wzmianka, ale jako rozwiazanie jest jedynie to samo, co i ja wiem (dodanie DxO do listy wyjatkow DEPa). Opisana jest sytuacja zatrzymywania sie procesu uruchamiania, ale tyczyla sie wersji 6, ktora u mnie uruchamia sie bez problemow (a sugestia byla, zeby zmienic przecinki na kropki w ustawienia jezyka -- nooo... wiadomo o co chodzi).
Aaaa... Sytuacja ma miejsce w Win 7 x64. Zaden inny program nie sprawial tego typu problemow. Nawet bardzo stare oprogramowanie dziala prawidlowo, a tu calkiem nowy soft, a kisi sie jak jakas pieprzona amatorszczyzna gimnazjalistow! :[
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami