Witam,
od jakiegoś czasu uderza mnie, że na nikoniarzach nie ma (albo ja nie znalazłem) miejsca, gdzie można by dawać swoje fotki po ocenę. Chodzi mi tu o fotki wykonane przez amatorów, którzy chcieliby dowiedzieć się co robią źle i jak to poprawić.
Jest tu niby dział, gdzie można wystawić swoje zdjęcia, ale za każdym razem, gdy zbieram mi się na odwagę to odwaga mi przechodzi, gdy zobaczę poziom prac prezentowanych na forum... Przyznam, że wtedy czuję się taaaaki malutki
Dla porównania na canon-board jest znacznie większy udział fotek amatorskich - albo jest to dowód na to, że fotki z Nikona są lepsze albo jednak na nikoniarzach większość amatorów ma takie odczucia jak ja i nie publikuje swoich fotek.
Może warto to zmienić i stworzyć jakiś dział amatorski, z którego ewentualnie moderator przenosiłby fotki do działu pro jeśli ktoś będzie udawał amatora nim nie będąc? Na tą chwilę swoje fotki jeśli już publikuję, to na canon-board ;-(
BTW. brakuje mi też działu, gdzie można zgłaszać propozycje zmian na forum. Jest podobny dział na innym forum, na którym się udzielam i fajnie to funkcjonuje.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami