Szukaj
pierwsza mysl - ja to foto widzialem
druga mysl - to nie bylo to samo zdjecie: zamiast labedzia byl kamien
tak, to byl 'niebieski swiat'
patrze na autora - ...
A jesli chodzi o samo zdjecie - labadz wyglada troche jak wyciagany z cienia (albo przygaszony po przepale). Ogolnie calkiem sympatycznie. Sprobowalbym w BW
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Tęskno Ci trochę, no nie? Za wypadami na nadmorskie plenerki znaczy. Ale zapas morskich fotek masz, a te stołeczne też Ci super wychodzą. Zdjęcie mi się podoba. Mi łabędzie jakieś takie kiczowate wychodzą.
Pozdrawiam
Aga
zmniejsz trochę gammę zdjęcia, łabądek chyba rzeczywiście wklejony...
Jeśli Cię to Nemeth ucieszy, to wyrobiłeś sobie styl, który jest rozpoznawalny. Ten basen jest tak samo dobry jak poprzednie zdjęcia tego portu, albo to z oblodzoną ławeczką. I bardzo mi się podoba.
Wielki plus.
z calym szacunkiem dla autora,
mysle, ze to nie laptop, monitor i PS robi zdjecia
tylko jakikolwiek aparat fotograficzny..................
troszke sie zapedziliscie...................
ale to tylko moje skromne zdanie
pozdrawiam
niestety w dobie cyfry monitor na którym widzimy efekt jest równie ważny jak szkło i matryca na której naświetlono czy skaner którym zeskanowano.
W tej chwili na monitorze oglądamy efekty prac i co z tego że będziesz miał super fotkę kiedy zaprezentujesz ją na rozjechanej kolorami i ostrością baniastej 14ce? czy LCDku który przy pierwszej szarości(od bieli) prezentuje ją jako głęboką czerń o odcieniu brunatnym![]()
Skontaktuj się z nami