Szukaj
Ostatnio edytowane przez Amirel ; 27-02-2012 o 15:53
Faktycznie są aż tak do bani że nic a nic nie można powiedzieć o tych zdjęciach ? Liczyłem chociaż na jakąś jedną opinię.
opinia pierwsza.. uzywaj chociaz stempla
i tak niestety zdjecia sa słabe...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Pewnie retusz skóry. Stempel to takie narzędzie w programach graficznych![]()
pewnie Hanibal ma na mysli retusz plamek / przebarwien na skorze - widoczne szczegolnie na drugim zdjeciu na brodzie - nie są to raczej stałe znamiona czyt. pieprzyki etc które mozna zostawic - bo taka uroda danej osoby - wiec powinno sie je korygowac własnie np stemplem lub łatką - czyli podstawowymi narzedzimi do retuszu w PS-ie. Mam nadzieje ze sie jasno wyraziłem - jak nie to niech mnie ktos poprawi
ooooo własnie juzmnie krzychun ubiegł![]()
Wy tam o stemplach, a tu przecież trzeba podstaw - i kadrowanie i światło... PS'a na koniec bym zostawił.
Wielkie dzięki Pelo i krzychun właśnie dzięki takim osobom jak wy człowiek czegoś może się nauczyć. Prosto, miło i na temat
A przedewszystkim bez zniechęcania człowiekaJeszcze raz wielkie dzięki
Mam nadzieję że z czasem poziom fotek będzie wzrastał.![]()
Ok. Przyjmę każą krytykę zaczynam dopiero, ucze sięTylko prosząc o konstruktywną opinię miałem na myśli taką która w czymś mi pomoże, zrozumieć błędy i poprawić przy następnym razie. A wypowiedzi 'to źle i to też' raczej wiele innowacji do mego życia nie wprowadzą, bo skoro zrobiłem te błędy to najwidoczniej ich nie widziałem i zdjęcia wydawały mi się ok. Więc można by było dodać jeszcze jak Ty to widzisz.
Bo inaczej mimo negatywnej opini nie będę umiał dokładnie odgadnąć jak powinno to wyglądać, bo gdybym tak umiał to pewnie byście teraz nie oglądali byle fotek , tylko porządne fotografie. Przy okazji swoją pomocą skrócisz mój czas prób i błędów bym szybciej zatrybił jak to się robi, jak to powinno wyglądąć, chyba że masz całkowicie inne zamiary zamiast pomocy
![]()
Skontaktuj się z nami