Szukaj
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Fajnie, ale zdecydowanie dodałbym dramatyzmu do tej fotki...
NIKON
ja też. Ten masywny szczyt z lewego dolnego rogu przeniósłbym na prawo a mgłę z 3 planu na jego miejsce. Wtedy cieżar kompozycji sprawiałby, że oglądający natychmiast by pomyślał o lawinie lada chwila mahącej zejść. I wystempelkowałbym drzewa bo nie wpasowywują się w temat przyrody nieożywionej.
a tak w ogóle to bardzo lubię oglądać Twoją stronę![]()
Bardzo przyjemne, tajemniczo i dostojnie. Czy specjalnie zmiękczałeś dalsze plany, czy to naturalny efekt mgły? Enyłej efekt bardzo fajny.
Edit: muszę się odnieść do komentarza powyżej - zawsze drażnią mnie tego rodzaju uwagi: ja bym to umieścił tu, a tamto tam - czyli zrobiłbyś kolego zupełnie inną fotę, po swojemu. Jest w tym jakiś straszny brak szacunku dla autora i jego wizji. Można pozwalać sobie na uwagi dotyczące delikatnych korekt, ale nie, na Zeusa, kompletnie innych koncepcji całości.
Ostatnio edytowane przez Duder ; 25-02-2012 o 23:39
A new shit has come to light...
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Kolejne fajne zdjęcie, choć może nie do końca jestem przekonany co do tego zmiękczenia,
no ale całościowo jest ładnie.
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Hahaha...widzę że wyczuwanie "delikatnej przekory" w narodzie ginie :P
Mam dokładne odczucia jak Ty kolego. Stąd moja wypowiedź taka a nie inna. Nie sadziłem, ze napomykanie o przesuwaniu gór może być potraktowane poważnie
Ba...ja posuwam się jeszcze dalej niż Ty. Dlatego praktycznie nigdy nie robię uwag, nawet tych delikatnych zakładając, ze tak twórca chciał jak pokazał a mi się moze podobać albo i nie![]()
Ostatnio edytowane przez Jackylhyde ; 26-02-2012 o 00:03
Trararara. Odwracanie kota ogonem? Nie takie pomysły tu bywały.
A new shit has come to light...
Wszystkie te ostatnie fotki przykuwają uwagę. Tylko bym uważał z tym zmiękczaniem na horyzoncie. Na którymś poprzednim daje to nienaturalny efekt. Ale jest ogólnie fajnie.
Skontaktuj się z nami