Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Ola

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Przynajmniej u mnie przepały widać. Dosłownie wczoraj był u mnie Czor nyj i kalibrował mi monitor. Jak to fachura określił, patrząc na jakieś magiczne cyferki, "zaje*****biaszczo" się skalibrował tak więc raczej nie widziałbym winy po stronie mojego monitora.
    d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka

Domyślnie

wprządku przed momentem zekrłem do Lightroom'a i czerwonych kropek ani placków nie ma, fakt lubie jasne zdjęcia
    D700 + 35 & 85
    D610 + 28 & 50

Domyślnie

Niestety dla mnie na nie. 1. za ciepłe światło. 2. za ciemno. 3. Przepał na lewej stronie modelki. 4,5. Obróbka jak dla mnie nie za bardzo. Generalnie trza popracować z lampami. Pozdrawiam.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

1 zatrzymala mnie na dluzej ale to dlatego ze szukalem w glowie nazwy tego co widze i przypomnial mi sie ten gosc z ostatniego batmana co mial twarz wypalona. Wg mnie 1 jest slaba, reszta dobra a ostatnie bardzo sie podoba

Domyślnie

A mnie się 5 podoba
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Ciekawa sesja. Duży potencjał, niewielkie błędy. 1, 3, 5 - udane. 3 najlepsza, obniżyłbym trochę kadr i może wyciął trochę luźnych włosów. 1 fajna pod względem obrazka. Ale perły i jakiś dziwny kadr lekko dobijają odbiór. Ale jest tu coś, co może urzekać. Piątka to interesujący eksperyment. Niefajne fałdy na tle oraz cięcie włosów z prawej. Tu wyjątkowo światło na szyi za mocne już. 2 i 4 za słabe pozowo i świetlnie.

Domyślnie

dzięki mOSAd za konkretny komentarz. Myślę ze jak na I sesje w studio nie było źle, ale jest jeszcze wieeeele nauki przede mną.
    D700 + 35 & 85
    D610 + 28 & 50

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów