Close

Strona 81 z 138 PierwszyPierwszy ... 3171798081828391131 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 801 do 810 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

ja bym we wstepie dal skecz:

Road to Manila

Domyślnie

Przepraszam, ja chwilowo jestem tru!

Jeśli chodzi o wstępniak to tak jak wcześniej pisałem, wypadałoby napisać krótką historyjkę dla ludzi którzy nie znają ani forum ani AO. Coś w rodzaju:

Dwa lata temu pytanie zadane na forum internetowym nikoniarzy rozpoczęło dyskusję na temat aparatów analogowych. Nazwali się.. Analogowi Ortodoksi. Ponad 30 tyś wypowiedzi później powstał album pełen nieortodoksyjnie skanowanych zdjęć analogowych. Bla Bla.. Przynajmniej tyle mi się wydaję. Oczywiście można oryginalne pytanie zacytować.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

Album jest owocem spontanicznej inicjatywy osób, które łączy wspólna pasja – fotografia analogowa. Autorzy poznali się na forum fotograficznym portalu nikoniarze.pl, wystawiając swoje zdjęcia w Analogowych Ortodoksach, wątku, który stał się marką i legendą samą w sobie.
    I tak, niestrudzenie od stycznia 2010 roku, w oparach wywoływaczy, utrwalaczy i wysokogatunkowych alkoholi podtrzymują tradycję naświetlania kliszy, zagryzając kapustą i czując magię analoga...

Domyślnie

Kupuję.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anja_G Zobacz posta
    Autorzy poznali się na forum fotograficznym portalu nikoniarze.pl,...
    ale my z Wojtkiem znamy sie od malego
    Road to Manila

Domyślnie

Z gatunkowością alkoholi też różnie bywa.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Od małego którego z Was?
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    ale my z Wojtkiem znamy sie od malego
    A ja z niektorymi nie znam sie w ogole

Domyślnie

A może coś w ten deseń? Może Dottore coś stuninguje?

"Jak dotąd jedenastu uczestników (...) zadeklarowało, że używa wyłącznie analoga. Jestem jednym z tych jedenastu osób i ciekaw jestem, kim są pozostali..."

Zamieszczone na jednym z internetowych forów fotograficznych, słowa te stały się początkiem liczącej dziesiątki tysięcy wypowiedzi dyskusji, która swym niepowtarzalnym charakterem nieustannie przyciąga kolejnych fanów fotografii tradycyjnej.

Album powstał jako spontaniczny wysiłek grupy fotografów mieniących się, za tytułem wątku, "Analogowymi Ortodoksami" i stanowi zbór pojawiających się w jego meandrach prac.

Strona 81 z 138 PierwszyPierwszy ... 3171798081828391131 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów