Close

Strona 80 z 138 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290130 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez microbot Zobacz posta
    To może zamiast wstępniaka dałoby się zrobić jakiś alias zamiast tego linka?
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=128822

przydałoby się przekierowanie np: forum.nikoniarze.pl/ao

Ktoś ma wejścia u zielonych?
    Mi się wstępniak podobał... Imo coś na ten kształt absolutnie powinno być. Przecież osoby postronne też będą oglądać ten album i nie sądze żeby komuś się chciało wybitnie szukać po forach o co chodzi. A link pod tym - to swoją drogą, może też być przecież.

Domyślnie

Nawet jeśli chcemy wykorzystać ten tekst na wstępniak trzeba go przerobić. Bez kontekstu (ankieta, jedenastu, ale w albumie są inni ludzie niż w tej 11.) będzie bez sensu

np:
    ...nie jestem przeciwnikiem cyfry, ale gdybym zakupił kolejne body, to żona wystawiłaby chyba moje walizki za drzwi. W sumie, nie brakuje mi cyfry, to co mam mi w zupełności wystarcza. Mały obrazek używam do slajdów, średni do czarno-bieli i do slajdów także. Cyfra zapewne pojawi się u mnie w nieokreślonej na razie przyszłości, D700 będzie wtedy, zapewne, przestarzałą puszką. Ale i tak analoga nigdy się nie pozbędę. Amen.
    Ostatnio edytowane przez doktor ; 07-03-2012 o 14:05
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Jak dla mnie:

"Na początku było Słowo:
    Jak dotąd jedenastu uczestników ankiety zadeklarowało, że używa wyłącznie analoga. Jestem jednym z tych jedenastu osób i ciekaw jestem, kim są pozostali, a przede wszystkim dlaczego nie robią na cyfrze, czyżby zadziałała sławetna "magia" analoga?"

Jeżeli będzie potrzeba przekładu, wynajdziemy własną hermeneutykę.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

no ale jakiej ankiety? gdzie? czego dotyczyla?..
    Völkchlor

Domyślnie

Tylko taki cytat jest niejasny, a w kontekście albumu fałszywy. Pisanie w pierwszej osobie sugeruje wypowiedź osoby występującej w albumie. Jedenastka z ankiety (jakiej ankiety - pytanie czytelnika albumu) nijak nie ma się do spisu autorów. To znaczy ma się*bardzo luźno. Wychodzi z tego półprawda. A połowa prawdy to całe kłamstwo.

Domyślnie

pomijam fakt ze takich tru ortodoksów w albumie nie jest chyba wiekszosc nawet
    Völkchlor

Domyślnie

Nawróceni przez ortodoksów się liczą?

Domyślnie

Masz na myśli fakt, że neofici są najgorliwszymi wyznawcami?

Domyślnie

Jak możecie poprawiać i korygować Słowo Bowie?!
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Masz na myśli fakt, że neofici są najgorliwszymi wyznawcami?
    Hmm... ostatnio zauważyłem, że na karcie w D700 mam tylko pomiary światła z 4 ostatnich sesji...

Strona 80 z 138 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290130 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów