nie, ja kończyłem inny kierunek.
Szukaj
Czy jest na sali Doktor ?
No skoro juz album jest opozniny i tak, to ja nalegam na wprowadzenie moich poprawek. Zastanawiam sie jeszcze nad lekka korekta ukladu zdjec i ewentualnym dodaniem paru. Od razu uprzedze pytanie: tak, zdjecia dobre![]()
Bartku, tą drogą dojdziemy do "never ending story".
Konrad na temat zmiany zdjęć napisał wyraźnie. Termin był znany od dawna i wszyscy na zdjęcia mieli sporo czasu, poza naszym dottore, który jednak privowo uzyskał "dyspensę" na zwłoki (podobno musiał kilka z nich reanimować).
No chyba, że Ty również, o czym nie wiemy.
Natomiast co do korekt, szczególnie literowo-tekstowych przesyłanych na czas, to jak najbardziej powinny być uwzględnione i przedstawiona powinna być wersja ostateczna po zatwierdzeniu przez wszystkich.
Ja na przykład dalej nie wiem, czy moja ostatnia korekta została uwzględniona - zero potwierdzenia ze strony Konrada.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Może Doktor brał udział w TEJ operacji?
To taki niewinny zarcik Woytku byl odnosnie zdjecMasa dobrych zdjec u mnie, ale wydam je w swoim albumie
Korekty prawdopodobnie przeslalem po czasie, ale skoro i tak dodajemy doktorow to moje drobne poprawki to pikus![]()
Mam prośbę aby nasz Doktor napisał porządny wstępniak "za karę"
Jest przy okazji niezłym filologiem naszego oj czystego.
No ale to nie dochtur zawiódł, a firma co mu skanowała - jak się nie ma skanera w domu to się robi naprawdę lipa jak trzeba coś na zaraz zeskanować - ja np. korzystałem ze starych skanow z któych dwa powiększalem do 150% bo wiedzialem ze nie dam rady zeskanować na nowo na czas.
Völkchlor
To może zamiast wstępniaka dałoby się zrobić jakiś alias zamiast tego linka?
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=128822
przydałoby się przekierowanie np: forum.nikoniarze.pl/ao
Ktoś ma wejścia u zielonych?
Skontaktuj się z nami