No to jak jeszcze tych kilku dojdzie to bedzie ponad 150stronicowy swietny ambum
Choc Szkoda ze jedynie plec meska
Szukaj
No to jak jeszcze tych kilku dojdzie to bedzie ponad 150stronicowy swietny ambum
Choc Szkoda ze jedynie plec meska
Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 03-03-2012 o 19:13
Road to Manila
ano![]()
Ostatnio edytowane przez conik ; 03-03-2012 o 19:20
Ja nawet nie podglądam, czekam na wersję drukowaną.
Ponawiam tylko pytanie o logistykę. Czy wszystkie albumy pójdą do Konrada i on będzie je rozsyłał czy w przypadku blurba każdy sobie zamówi? I jak z płatnościami? Mi najwygodniej będzie zapłacić PayPalem ale w razie potrzeby zorganizuję jakoś zwykły przelew bankowy (jakbym miał przelewać ze swojego banku to miałbym niemalże drugi album)
Pursue happiness with diligence
w poniedzialek mam zamiar oddac do wydrukowania jeden egzeplaz....pewnie kolo srody bedzie gotowy...wtedy sie wszystko wyjasni
jezeli wiec zdecydujemy sie wydac album jednak w usa to ten jeden egzemplarz poniedzialkowy bedzie bialym krukiem
za jakis czas podejrzewam ze kupi go Nicolas Cage za 2 mln $
Road to Manila
A sprawdzaleś moze te opisy na fulpejdżach na 50% przeźroczystości?
Völkchlor
co do ilości - jestem skłonny wydać 150 USD. W zależności od ostatecznej ceny, ile wyjdzie sztuk, tyle wezmę.
a tak a propos: fajnie by było mieć autografy wszystkich autorów w albumie. Bibka musi wypalić.![]()
Rzecki śliniąc ołówek zanotował w kajecie ... piórem
Marcinie jakies male podobienstwo twojej fotki portretowej ,no chyba ze to w vietnanie zrobili ci
a i nazwisko sie nie zgadza (imie tak)
Road to Manila
Skontaktuj się z nami