Close

Strona 52 z 138 PierwszyPierwszy ... 242505152535462102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 1377

Wątek: ALbum AO

wojteh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Jak drukujemy u nas po stowie to biore dwa, jak slemy do afryki drukowac i blizej 200pln to jeden
    Ja podobnie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    macie genialne pomysly... no jaki mial byc tytul majla no jaki AOalbum... nie A/O album nie album AO... ech... jak ktos chce wyladowac w spamie obok viagry i nigeryjskich biznesow...prosze bardzo
    ehhhh

conik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojteh Zobacz posta
    Ja podobnie ...

sprzedaj pare apartow to kupisz kilka albumow wiecej

dla pewnosci ponizej lista osob od ktorych mam juz zdjecia.....jesli ktos wyslal a nie widzi siebie na liscie prosze o kontakt....

Ostatnio edytowane przez conik ; 03-03-2012 o 12:17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Jak drukujemy u nas po stowie to biore dwa, jak slemy do afryki drukowac i blizej 200pln to jeden
    macie genialne pomysly... no jaki mial byc tytul majla no jaki AOalbum... nie A/O album nie album AO... ech... jak ktos chce wyladowac w spamie obok viagry i nigeryjskich biznesow...prosze bardzo
    Genialne, mówisz? No to mój dorzuć - skoro druk w Nigerii to zamieść reklamę viagry i wtedy można będzie na tym biznesie zarobić zamiast dopłacać.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

conik
    Gość

Domyślnie

wysylales cos?

Domyślnie

sprzedaj pare apartow to kupisz kilka albumow wiecej

dla pewnosci ponizej lista osob od ktorych mam juz zdjecia.....jesli ktos wyslal a nie widzi siebie na liscie prosze o kontakt....

Ja wysłałem a siebie nie widzę. Tytuł maila podałem dokładnie w/g Twojego szablonu: AOalbum_spiritwood.
    Wysłałem 1 marca, czyli przedwczoraj.
    Pinot Noir

aortamag.pl

conik
    Gość

Domyślnie

spiritwood mam majle od ciebie

Domyślnie

spiritwood mam majle od ciebie
    ale zdjęć nie masz?
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Hmmmm... Wczoraj poszedł mail ze zdjęciami. Czyżbym wylądował obok nigeryjskiej viagry?
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

conik
    Gość

Domyślnie

OGLOSZENIA PARAFIALNE:

Przed nami najbardziej upierdliwa czesc. Dolozylem wszelkich stara zeby nie wsadzic jakiegos babola...dlatego przede mna teraz pieczolowite sprawdzanie wszystkich plikow i stron pod katem "drukowalnosci" i poprawnosci technologicznej... przed wami sprawdzanie i ostateczna korekta swoich podpisow i tekstow

korekty slac na mojego majla w tytule wiadomosci AO_korekta_2_nick i pisac numer strony zdjecie i co do zmiany
    jesli ktos bedzie wysylal majle inaczej zatytulowane poleca do kosza razem z nigeryjskim spamem a do druku pojda zle podpisane zdjecia
    w miare mozliwosci jesli ktos dysponuje odpowiednimi narzedziami do nanoszenia adnotacji w pdfie prosze robic w pdfie bedzie prosciej (zostawiajac w dokumencie tylko swoje strony coby pliki byly mniejsze do wysylki majlem)

osoby ktore maja cos jeszcze doslac... paszcze, biografie etc... slac...czekam
    osoby ktore zadeklarowaly zdjecia ale zrobia to z poslizgiem ...czekam

dla reszty sklad jest zamkniety i wprowadzamy tylko kosmetyczne zmiany i korekte tekstow

ponizej aktualny plik:

http://www.digifoto.pl/forum/anal/AO_strony_003.pdf

Strona 52 z 138 PierwszyPierwszy ... 242505152535462102 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów